• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 22 °C

Herkese Sağlık Sigortası

Herkese Sağlık Sigortası
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, partisinin Kemalpaşa İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Kadın

Ulema, “2012 itibariyle Nüfusun tamamı 'Genel Sağlık Sigortası' kapsamına girecek” 

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, partisinin Kemalpaşa İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı toplantıda, teşkilat mensupları Ulema'ya gündeme ilişkin sorular yöneltti. Ulema, yeni yılla birlikte nüfusun tamamının 'Genel Sağlık Sigortası' kapsamına gireceğini söyledi.

"Nüfusun tamamı GSS'den yararlanacak"
AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi Nesrin Ulema, 1 Ocak 2012 itibariyle nüfusun tamamının Genel Sağlık Sigortası sisteminden yararlanacağına vurgu yaptı. AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısına katılan Milletvekili Ulema, Sağlık ve Sosyal yardım politikalarımıza bir yenisini daha ekledik dedi ve ekledi: "Yeşil kartlı mağdur olmayacağı gibi sosyal güvencesi olmayanlar da sağlık hizmetlerinden yararlanabilir hale gelecek. Bu kapsamda sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımız kaymakamlıklara gelir testi bildirimi yapacaklar. Bu bildirim sonucunda, aile geliri fert başına düşen gelir 279 TL ile 837 TL arasındaysa aile reisi 33 TL prim ödeyecek. Böylece ailenin tamamı GSS kapsamında sağlık hizmetine kavuşacak. Böylelikle 2012 yılında nüfusun tamamı 'Genel Sağlık Sigortası' sisteminden yararlanacak."

"2B'de son aşamaya gelindi "
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, 2B kapsamındaki alanlar ile ilgili kendisine yöneltilen soruya, bu konuda da artık son aşamaya gelindiğinin müjdesini verdi. konuyla ilgili olarak, "İzmir'de yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde, özellikle Kemalpaşa ilçesine bağlı köylerde bu konu sürekli önümüze gelmişti. Ancak şunu söyleyebilirim ki 2B ile ilgili artık son aşamaya gelindi. meclisin açılmasının ardından gündeme gelecek ilk kanundan birisi olacak.uygulamanın mümkün olduğunca köylünün lehinde sonuçlanması için gerekli çalışmalar yürütülmektedir." açıklamalarında bulundu.
2014 yerel seçimlerine daha sağlam adımlarla gitmek için İlçe teşkilatlarının önemi de vurgu yapan Milletvekili Ulema, "Sizler ilçelerde bizim gözümüz, kulağımızsınız. Sizlerden gelecek talepler, şikayetler bizlerin çalışma programını belirleyecek." dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894