• BIST 10084.83
  • Altın 2433.921
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.8482
  • İzmir 21 °C

Herkesi Bağrımıza Basacağız

Herkesi Bağrımıza Basacağız
ALİAĞA VİDEO HABER - MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu Aliağa da partililer ile buluştu. MHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği programda partililere hitap eden Musavat Dervişoğlu erken ya da zamanında yapılacak seçimlerde herkesi MHP çatıs

MUSAVAT DERVİŞOĞLU “İKTİDAR HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ”

ALİAĞA VİDEO HABER  - MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu Aliağa da partililer ile buluştu. MHP Aliağa İlçe Başkanlığı"nın organize ettiği programda partililere hitap eden Musavat Dervişoğlu erken ya da zamanında yapılacak seçimlerde herkesi MHP çatısı altında olmaya davet etti. İl Teşkilat Başkanı Ümit Akkuş, İl Başkan Yardımcısı Hasan Yıldız, Cengiz Önbaş, Turan GündoğAN, Hatice Pınarbaşı, Hatice Öztürk, Karşıyaka İlçe Başkanı Feridun Ayten, Çiğili İlçe Başkanı Nevzat Karal, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Öztürk, ve İl Yöneticisi Niyazi Öztürk ile birlikte Aliağa ya gelen Dervişoğlu il önce Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik ve Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz" u makamlarında ziyaret etti. Aliağa esnafını gezen Dervişoğlu daha sonra bir radyo programına konuk olduktan sonra da Aliağa Ticaret Odasını ziyaret ederek Başkan Adnan Saka ile görüştü. Musavat Dervişoğlu Orta Anadolular Derneği"ni de ziyaret ettikten sonra Atatürk Kültür Merkezi"nde partililer ile bir toplantı yaptı ve arkasından akşam yemeğine katıldı.

MUSAVAT DERVİŞOĞLU “ MHP İKTİDARININ IŞIĞINI GÖRÜYORUM”

Atatürk Kültür Merkezi"ni dolduran partililere bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Musavat Dervişoğlu İl Başkanlığı ve İlçe Teşkilatları iş birliğinde bu tür programları gerçekleştirdiklerini söyleyerek “ Bu programlar sayesinde problemleri yerinde görme şansını yakalıyoruz. Çözüm önerilerini de yerinde karşılıklı olarak bulalım halkımızın sorunlarını çözelim istiyoruz.” Dedi.

MHP İl başkanı Musavat Dervişoğlu Türkiye de yaşayan insanların moralsiz ve gelecekten ümitsiz bir şekilde sessizliğe büründüğünü ve bu süreçte MHP iktidarının ışığını gördüğünü söyleyerek “ Geçimini topraktan temin eden insanlarımız emeğinin karşılığını alamıyor. Açlık ve sefalet hüküm sürüyor. Sanayi merkezi Aliağa da fabrikaların 3 te 1"i kapatılmış, geri kalanlarda atıl kapasite ile çalışıyor. Sadece Aliağa da 6000 işsiz varmış. Emeklisi dulu yetimi, dar gelirlisi açlık sınırında yaşamaya mahkum edilmiş. Sadece İzmir"in merkezinde 650 bin icra dosyası var. Türkiye"nin durumu bu. Millet bu sorunların çözümü için hükümetten destek beklerken, çözüm beklerken hükümetin başka başka maceraların peşinden koştuğu gerçeği ile karşılaşıyor. Tenceresini kaynatmak için açılım isteyen, iş kurmak için, açlık ve sefalet sınırından uzaklaşmak isteyen halkımız acaba bölünüyor muyuz, ayrışıyor muyuz acaba çatışacak mıyız diye büyük bir moralsizliğin içine düşürülmüş durumda” diye konuştu. 

MUSAVAT DERVİŞOĞLU  “ PROJELER HAZIRLAMAZSAK BİZİ SADECE ÜLKEYİ BÖLDÜRMEZ DEDİKLERİ SİYASİ BİR OLUŞUM OLARAK GÖRMEYE DEVAM EDERLER.”

İl Başkanı Musavat Dervişoğlu bunlara oy verdik diyen kimsenin olmadığını ama sandıktan bir sürü oy çıktığını sözlerine ekleyerek MHP olarak sorunların çözümüne yönelik proje üretmeleri gerektiğini ifade etti ve şöyle konuştu “ Vatan tehdit atında. Ezan susacak mı, bayrak inecek mi, bin yılda oluşturduğumuz kardeşliğimiz bozulacak mı endişeleri yaşanıyor bu ülkede.  Milli ve manevi değerleri sahiplenerek iktidar olmuş bir siyasi oluşumun Dünya da örneği yok. Türkiye"nin meselelerini toptancı bir tarih anlayışı ile kucaklayacak, sorunları çözecek yeterliliğe sahip bir siyasi proje ve kadro olduğumuzu herkese ilan etmek zorundayız. Yapamazsak bize yine " Korkmayın, MHP bu ülkede var ve bu ülkeyi asla böldürmez" derler başka da bir şey demezler. Açlığın, yoksulluğun, sıkıntının, durmuş sanayinin, perişan çiftçinin çaresinin biz olduğunu anlatmak zorundayız. Yoksa siz de biz de biliyoruz. Biz varsak vallahide billahi de bu ülkeyi bölemezler.”

DERVİŞOĞLU “ BAŞBAKANI YÜCE DİVAN DA AYAĞA KALDIRMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR.”

Musavat Dervişoğlu ülkede adalet duygusunun zedelendiğini ifade ederek “ Sayın Başbakan güç gösterisi yapmak için Devletin mahrem yerlerinde operasyon yaptırıyor. Özel savcılar, özel mahkemeler var artık bu ülkede. Bunların bir bölümü millet adına, bir bölümü, hükümet adına bir bölümü de cemaat adına kararlar veriyor izlenimi yaratılmıştır bu ülkede. Silivri de kurulan mahkeme ile Habur da kurulan mahkemenin adalet dağıtıp dağıtmadığı hususunda soru işaretlerini ortadan kaldıracak bir şey yok. Yargılanması için Başbakan"ın kararını bekleyen yolsuzluk çamuruna bulaşmış bürokratlar yargılanmıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden bu yana etrafında çamur halesi ile dolaşan Sayın Başbakan yargılanmıyor. Başbakanı bir gün yüce divan da yargılamak ve ayağa kaldırmak bizim boynumuzun borcu olsun.” Dedi.

DERVİŞOĞLU “ MHP ÇATISI ALTINA GELEN HERKESİ BAĞRINIZA BASACAKSINIZ.”

MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu her ne sebeple olursa olsun çeşitli nedenler ile partiden ayrılan ve başka partilere oy veren insanları MHP çatısı altına davet ederek “ Şu ve ya bu sebeple Ak Partiye ve ya başka partiye oy vermiş arkadaşlarımız olabilir. Bize küsmüş ama şimdi gerçeği görmüş herkese kapılarınızı açacak ve bağrınıza basacaksınız. Gittikleri yerde kalanlar Türkiye yi bir felakete sürüklerler ise bu sefer ihanet ettikleri partileri ya da ideolojik geçmişleri değil vatanlarına ihanet etmiş olacaklardır. MHP mensubu yuvasına dönen birine senin burada ne işin var diyemez. CHP"den, AK Parti"den, DP" den, Saadet Partisi" nden gelenler olacaktır. Bu çatıyı genişletmek zorundayız. Bunu kendimiz için değil Türk Milletinin ihtiyacı olduğu için istiyoruz.” Diye konuştu.

MUSAVAT DERVİŞOĞLU “ İKTİDAR HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ.”

İl Başkanı Musavat Dervişoğlu Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir"in İlçe de bir seferberlik ilan ettiğini, mahalle ve köy temsilcilerini hatta sandık görevlilerini bile tespit edip görevlendirmeleri yaptığını söyleyerek “ Bu çalışma hepimize emsal teşkil etsin.  Şükranlarımız sunuyorum. Sandığımıza sahip çıkmak zorundayız. İzmir de On Bin den fazla sandık var. Her sandık ta iki görevli ile toplam 20 Bin Kişi demek. Her görevli yanında bir kişi getirse ve bu iki kişiden biri MHP" ye oy kullansa İzmir de oyumuz 60 Bin artar. Sandıklar açılana kadar oyumuzu kullandığımız okulun bahçesinden ayrılmak bize haram olsun. 4 yılda bir gününüzü ayıracaksınız çok mu Allah aşkına. İlk genel seçimlerde Cenab-ı Allah bize iktidar nasip etsin diye hem dua edecek hem de çok çalışacağız, mücadele edeceğiz. Bu bizim hepimizin ve sizlerin hakkı. İktidar hakkımız söke söke alırız.” Diye konuştu.

Coşkulu kalabalığa hitap eden İl Başkanı Musavat Dervişoğlu daha sonra İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir"in elini tutarak havaya kaldırdı ve salonda bulunan her kesi de ellerini kenetlemesini istedi. Konuşmanın ardından Aliağa Can Balık Restorana geçen partililer burada birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğine katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894