• BIST 9947.98
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 25 °C

Hiçbir Galibiyet Tesadüf Değil

Hiçbir Galibiyet Tesadüf Değil
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Aliağa Petkim genel menajeri birtan saka cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe Ülker karşılaşmasına basketbol severlerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Tv’den canlı yayınlanacak olmasına rağmen 15tl olara

ALİAĞA PETKİM GENEL MENAJERİ BİRTAN SAKA, “ALİAĞA PETKİM’İN HİÇBİR GALİBİYETİ TESADÜF DEĞİL”

BURAK BIYIKTAY,” BÜTÜN MÜCADELEMİZİ SAHAYA YANSITARAK KAZANACAĞIZ”

ALİAĞA FENERBAHÇE BİLETLERİ YOK SATIYOR

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Aliağa Petkim genel menajeri birtan saka cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe Ülker karşılaşmasına basketbol severlerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Tv’den canlı yayınlanacak olmasına rağmen 15tl olarak belirlenen karşılaşmanın biletlerinin tükenmek üzere olduğunu belirtti.

Aliağa Petkim genel menajeri Birtan saka 8. hafta sonunda 13 puan ile beşinci sırada olmalarının tesadüf olmadığını her karşılaşmaya kazanmak için çıktıklarını söyledi.

Saka, Aliağa Petkim basketbol takımı Ankara deplasmanına giderken Telekom favori gösteriliyordu. Fakat maç sonrası Basketbol camiasında Mehmet okur’un NBA ligine dönmesi Jasaitis ve Darius Washington sakatlanmasından sonra eksik kadro ile maça çıktığı ve bu yüzden Aliağa Petkim’e yenildiği konuşuldu. Fakat bizim takımın birinci ve üçüncü periyotlarda oynadığı üstün oyun ve kazanmaya odaklanması ile çok rahat bir şekilde kazandı.  Basında Telekom’un eksik oyuncu kadrosu olduğu için kaybettiği yönündeki açıklamalara katılmıyorum. Eksik oyuncu bahanesi kabul edilemez Aliağa Petkim takımı da Türkiye kupasında barış, Paul Miller, Ersin görkem’in olmadığı bir takım ile  Türk Telekom’u ve Efes Pilsen’i de yendik. Bir basketbol adamı olarak yenilgilere oyuncu eksikliğini kabul etmiyorum. Telekom gibi bizden kat ve kat geniş bütçeli takımlarda böyle şeyler söz konusu olamaz. Aliağa petkim’in hiçbir galibiyeti tesadüf değil.”

Fenerbahçe geçen sezon olan kadrosunda çok büyük değişiklikler yapmadı. Son haftalarda takım oturdu. Sakatları iyileşti bu ligin en iddialı  üç takımından birisidir. Aliağa karşısında da da favori takım gösterilse de Aliağa Petkim kendi seyircisi önüne kazanmak için çıkar. İki takım arasındaki güçler dengesizliğini daha çok çalışarak daha çok mücadele ederek kapatacağımıza ve yeneceğimize inanıyorum.

Beko liginde bu sezon  takımlar üçe ayrılmış durumda yukarıdakiler ortadakiler ve aşağıdakiler şeklinde biz bu kategoride ortadaki takılar içinde yukarıyı zorlayan takımlara arasında görünüyoruz.  İyi mücadele ile hedef maçlarımız kazanıp, bir iki sürpriz maçımız da aldığımız taktirde sezon sonda beklediğimiz sonucu yakalamış olacağız. Aliağa Petkim yeni yönetim kurulumuzun aldığı kararlar sonucunda artık ligi sonlarda  düşme hattında olacağına katılmıyorum. Kadromuza güveniyoruz. Türkiye kupası’na kadar bir iki eksik gördüğümüz yerlere oyuncu takviyesine devam edeceğiz.

BURAK BIYIKTAY,” BÜTÜN MÜCADELEMİZİ SAHAYA YANSITARAK KAZANACAĞIZ”

Aliağa Petkim baş antrenörü Burak Bıyıktay, “sezon başından beri iyi bir yol aldıklarını fakat gard beck-up zaman zaman eksikler yaşıyorduk. Branislav Ratkovica’ın dinlendirilmesi veya sporun doğasında olan sakatlıklar olduğunda tecrübeli bir gard arayışımız vardı. Hakan Köseoğlu tecrübesi ve kalitesi ile çok iyi bir oyuncu Ratkovica ile çok iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum. Köseoğlu tam hazır olmasa da Fenerbahçe karşısında oynayacak. Takıma alışma süresini kolay aşacağına inanıyorum. Fenerbahçe Ülker Ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Kendi sahamızda iyi basketbol oynayarak sürpriz yapmak istiyoruz. Oyuncularım çok iyi konsantre oldular ve çok iyi çalıştılar. Fenerbahçe’nin gücünü de yadsımamak gerekiyor. Çok iyi bir kadroya sahip, biz bütün mücadelemizi sahaya yansıtıp kazanacağımıza inanıyorum”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894