• BIST 10319.96
  • Altın 2466.629
  • Dolar 32.217
  • Euro 35.1114
  • İzmir 19 °C

Hido'lar Aliağa'da Yetişiyor

Hido'lar Aliağa'da Yetişiyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Genç erkeklerde bu sezon da play-off oynama başarısı gösteren Aliağaspor Kulübü miniklere de hem basketbolu sevdiriyor hem de öğretiyor.

GELECEĞİN HİDO'LARI ALİAĞA'DA YETİŞİYOR
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Genç erkeklerde bu sezon da play-off oynama başarısı gösteren Aliağaspor Kulübü miniklere de hem basketbolu sevdiriyor hem de öğretiyor.  Aliağaspor Kulübü"nün Basketbol Spor Okulları"nda 7–10 yaş arası 130 sporcu basketbol eğitimi görürken,  Minik Erkekler Takımı Nisan ayı içinde yapılması planlanan İzmir Minik Erkek Basketbol Ligi müsabakalarına hazırlanıyor. Ayrıca bu sezon İzmir Basketbol Ligi Küçük Erkekler Ligi"nde mücadele eden Aliağaspor Küçük Erkek Takımı da antrenörler;  Erhan Hepçorman ve Nilüfer Bostan idaresinde çalışmalarına devam ediyor. Özellikle ENKA Spor Salonu ve TOKİ tesislerinde yapılan idmanları miniklerin anne-babaları ilgiyle izliyor.  

Geleceğin sporcuları yetişiyor
Basketbol Takımı Alt Yapı Sorumlusu Semra Boracı;  “Spor okullarımıza 2001–2002–2003–2004 doğumlu çocuklarımız katılmakta olup; toplam 130 kursiyerimiz mevcuttur. Hedef yetenekli olanları takım çalışmalarına yükseltmek. Minik Takımımız da spor okullarından seçtiğimiz 2000–2001 doğumlu 19 sporcu ile çalışmalarına devam etmektedir ve bu ay yapılması planlanan İzmir Minik Erkek Basketbol ligi müsabakalarına hazırlanıyor. Ayrıca grubunu 6 galibiyet 3 mağlubiyetle tamamlayarak averajla 5. olan Küçük Erkekler takımımız 2011–2012 sezonu için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Önümüzdeki yıl Yıldız Takım seviyesine çıkacak 1986 – 1997 doğumlu 14 sporcumuz ve küçük takımı temsil edecek 21 sporcumuz çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

Metin Timurhan; “Takımlarımızı Aliağalı gençler üzerine kurmak istiyoruz.”
Aliağa Petkim Basketbol Takımı"nın Beko Basketbol Ligi"nde mücadele etmesinin kentte basketbola ilgiyi arttırdığını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan; “Son yıllarda gerek ulusal alanda kazanılan başarılar gerekse Aliağa"nın Beko Basketbol Ligi"nde temsil edilmesi basketbola olan ilgiyi arttırdı. Bizde bu anlamda gençlerimizi ilgi duyduğu branşlarda başarılı spor adamları ile Türk sporuna kazandırmayı hedefliyoruz. Futbolun yanı sıra basketbol altyapı takımlarımız önemli başarılar elde ettiler. Kulüp olarak altyapıya çok önem veriyoruz, gelecekte takımlarımızı bu oyuncularımızın yani Aliağalı gençler üzerine kurmak istiyoruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894