• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

HP Integrity Sunucu

HP Integrity Sunucu
Dünya sunucu pazarının lideri HP, yüksek performanslı Integrity sunucularda da toplam sistem performansıyla liderliği kimseye bırakmıyor. Giriş seviyesindeki cihazlardan üst uç cihazlara kadar çeşitlilik gösteren tüm Integrity sunucuların açık sistem olma

HIZ MI PERFORMANS MI? HP INTEGRİTY’DE İKİSİ BİR ARADA

Dünya sunucu pazarının lideri HP, yüksek performanslı Integrity sunucularda da toplam sistem performansıyla liderliği kimseye bırakmıyor. Giriş seviyesindeki cihazlardan üst uç cihazlara kadar çeşitlilik gösteren tüm Integrity sunucuların açık sistem olması da HP’nin bu alandaki liderliğinde rol oynuyor.

Gartner’ın kısa süre önce açıkladığı OLTP (Online Transaction Processing – Eşzamanlı Veri İşleme) iş yükü raporunda da HP Integrity sunucular en yüksek puanı alarak üstün performansını bir kez daha kanıtlıyor.

HP Integrity, pek çok değerlendirme ölçütünde üstün performansıyla “sınıfının en iyisi” konumunu koruyor. Bu ölçütler şöyle sıralanıyor:

- İşlemci gücü

- Bellek

- 6 ayrı işletim sisteminin bir arada kullanılabilmesi

- Yonga setleri

- Veritabanları

- Genel mimari

Bütün kriterler dikkate alındığında, üst uçtaki HP Integrity sunucuların, en yakın nitelikteki ürünlerden %30 daha yüksek performans sergilediği görülüyor.

İşletim sistemlerinde rakipsiz

HP’nin Integrity sunucuları, sektörde rakipsiz olan bir özellik taşıyor. Integrity sunucularda işletim sistemlerinin, tek bir makinenin ayrı bölümlerine yerleştirilmesi sayesinde, 6 farklı işletim sistemi aynı anda kullanılabiliyor. Böylece, ayrı ayrı işletim sistemlerinin kullanılmasını gerektiren uygulamalar eş zamanlı olarak çalıştırılabiliyor.

Hem koruma hem tasarruf

HP Integrity sunuculardaki geniş bölümleme sistemleri sayesinde, sistem içindeki büyük kutular çok sayıda küçük kutucuğa ayrılabiliyor. Her bir kutucuğun elektrik sisteminin ayrı olması, olası bir arızadan tüm sistemin etkilenmesini önlüyor. Ayrıca bu bölümleme, sunucunun harcadığı enerji miktarını da azaltarak, bir yandan çevreyi korurken, diğer yandan da firmaların enerji tasarrufu yapmasına katkıda bulunuyor. HP Integrity sunucular, benzer sistemlere göre yarı yarıya daha az enerji harcıyor.

SAP’ye göre de lider

HP Integrity sunucular, SAP uygulamalarında da en yüksek performansı gösteriyor. SAP’nin yaptırdığı bir araştırmaya göre, üst uç Integrity sunucu sınıfı olan HP Superdome ile 30 bin kişi aynı anda SAP uygulamalarını kullanabiliyor.

 

YENİ VİDEO HABER SİTENİZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894