• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 28 °C

HP Perakende Fotoğraf Baskı

HP Perakende Fotoğraf Baskı
HP, dijital fotoğrafçılık alanında büyümeye devam ediyor. Ticari dijital fotoğrafçılık çözümleri ve yazılımlarıyla perakende fotoğraf pazarının tanınan ismi Silverwire Holding’i bünyesine kattığını duyuran HP, bu sayede daha fazla kullanıcıya ulaşma

HP, PERAKENDE FOTOĞRAF BASKISINDA İDDİASINI ARTIRIYOR

HP, dijital fotoğrafçılık alanında büyümeye devam ediyor. Ticari dijital fotoğrafçılık çözümleri ve yazılımlarıyla perakende fotoğraf pazarının tanınan ismi Silverwire Holding’i bünyesine kattığını duyuran HP, bu sayede daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor. Merkezi İsviçre’de bulunan Silverwire’ın, 23.000 foto kiosk lisansı ve 30 ülkede müşterileri bulunuyor. Silverwire’ın yazılımı, özellikle perakende fotoğraf baskısı pazarında fotoğraf merkezlerinin “bağlayıcısı” olarak nitelendiriliyor. Yazılım, satıcı firmaların fotoğrafçılık araç veya ekipmanlarını entegre ederek daha etkin bir iş akışı sağlıyor.

Satın alma, HP’nin perakende fotoğraf baskısı pazarında güçlenmek için temel baskı çözümlerini genişletme stratejisini de destekliyor. Buna ek olarak, bu gelişmeyle HP perakendecilere daha katma değerli hizmetler sunan fotoğraf merkezleri sağlayabilecek. Bu merkezlerde, gelişmiş uzaktan yönetim ve iletişim ağı kapasiteleriyle müşterilere daha etkin bir hizmet sunulması hedefleniyor.

HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, Silverwire ile birleşmenin fotoğraf baskısı pazarında HP’ye rekabet avantajı sağlayacağını ifade ediyor ve ekliyor: “Silverwire’ın mevcut perakende fotoğraf entegrasyon kapasiteleri, müşterileri ve kanal ortaklıkları sayesinde HP’nin dijital fotoğrafçılık çözümleri daha geniş bir kapsamla, daha fazla kullanıcıya ulaşacak.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894