• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İzmir 13 °C

İlk Resmi Aday DSP'den

İlk Resmi Aday DSP'den
29-Mart -2009 Tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde İzmir’in Foça İlçesinde ilk resmi adayını açıklayan parti Demokratik Sol Parti oldu.14-Kasım Cuma günü Foça DSP İlçe Başkanlığı binasında

İLK RESMİ ADAY DSP"DEN
29-Mart -2009 Tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde İzmir"in Foça İlçesinde ilk resmi adayını açıklayan parti Demokratik Sol Parti oldu.14-Kasım Cuma günü Foça DSP İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında belediye başkan adayını açıklayan DSP İlçe Başkanı Köksal Gider DSP"nin Foça Belediye Başkan adayı olarak 89-99 yılları arasında SHP"den 2 dönem Yeni Foça Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Cengiz Uysal ismini açıkladı.
GİDER "ADAYIMIZ CENGİZ UYSAL"
Düzenlediği basın toplantısında DSP"nin Foça Belediye Başkan adayını açıklayan  DSP  İlçe Başkanı Köksal Gider “ Foça DSP İlçe teşkilatı olarak  iki sevinci bir arada yaşıyoruz. Belediye Başkan adayımızı açıklamanın sevincini yaşarken  bugün Demokratik Sol Parti"nin  23"üncü kuruluş yıldönümünü kutlama sevincini de yaşadık. ,Bilindiği üzere Kasım ayı hem Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk"ü ve Rahmeti kurucu genel başkanımız merhum Bülent Ecevit"i  kaybettiğimiz ayrıca Ecevit"in ışığında Atatürk"ün yolunda Ülkemize,Ulusumuza hizmet için kararlı Demokratik Sol Parti "nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet"inin kurulduğu  ay olmasının tarihimizde önemli bir yere sahip olmaktadır. “dedi. Bugün Foça"da DSP"liler olarak çok güzel bir gün yaşamaktayız diyerek sözlerine devam eden Gider “ Foça DSP İlçe Teşkilatı Belediye  Başkan adayını belirlemiştir.DSP adaylarını belirlerken demokratik sol uslubu benimsemiştir. DSP'nin adaylarının hepsi partinin görüşlerini temsil eden kişilerdir. İlçe Teşkilatımızın aday belirleme çalışmaları sonrasında Sn Cengiz Uysal Belediye Başkan Adayımız olmuştur.Adayımızı açıklamamız , kuruluş yıl dönümümüzün bu kasım ayına denk gelmesi bizleri ve partimizi mutlu etmiştir. Partimize ve İlçemize hayırlı  uğurlu olmasını dileğimle Foça 2009  Seçimlerinde Demokratik Sol Parti belediye ve meclis üyeleri ile Foça halkının  teveccühü ile koltuklarında hak ederek oturacaklardır. Diğer siyasi partilere de  Seçimlerde başarılar dilerken bu seçimlerde demokratça ve perde arakası oyunları olmaksızın herkese başarı diliyorum “diye konuştu.
UYSAL”YAPTIKLARIMIZ  YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR
DSP İlçe Teşkilatı tarafından isimi Foça Belediye Başkan adaylığına açıklanan Cengiz Uysal  İlçe Başkanı Köksal Gider"in Basın açıklamasından sonra  yaptığı konuşmada “Artık Foça"da küçük Foça Büyük Foça yok Beldelerin kapatılması ile Foça tek bir kent  oldu.  siyaset hayatımda 84-89 yıllarında belediye meclis üyeliği ve 89-99 yılları arasında da Yeni Foça Belediye Başkanlığı  görevinde bulundum  bugüne kadar hep Yeni Foça için mücadele verdim fakat bugün ise  bana Foça içinde mücadele etmek  nasip oldu. Ben Foça İlçesine yabancı bir insan değilim çocukluk  ve gençlik  yıllarım neredeyse tamamı Foça"da geçti  orta okul eğitimimi Foça"da aldım babam yıllarca Foça-İzmir arasında otobüs işletmeciliği yaptı.Yeni Foça Belediye Başkanlığı yaptığım dönemlerde  Foça Belediyesi ile dayanışma içersinde çalışarak  Yeni Foça Belediyesi olarak her zaman Foça"ya destek oldum. Foça"nın sorunlarını çok yakından takip ediyorum ilçenin sorunlarını biliyorum Foça Belediye Başkanlığı makamı bize nasip olduğu taktirde bu sorunları çözecek bilgi ve tecrübe birikimimin olduğuna inanıyorum . Foça Halkı benden teminat isterse 10 yıllık Yeni Foça Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde yaptıklarımız   30-mart 2009 tarihinden itibaren Foça İlçesine yapacaklarımızın teminatıdır.İlçe Başkanımızın da belirttiği gibi aday açıklama tarihinin partimizin kuruluş yıldönümüne denk gelmesi gerçekten bizleri mutlu etti. Bu tarihten itibaren Meclis Üyesi listemizi  oluşturmak için İlçe Teşkilatım ile beraber çalışmalara başlayacağız.Yakın zaman içersinde projelerimizi  kamuoyunla paylaşacağız Foça"ya Foça Halkına ve DSP "ye yakışır bir meclis listesi ile bu yarışta bizde olacağız ve başarı konusunda küçücük dahi olsa herhangi bir endişem yok kendime,partime ve Foça halkına bu konuda güveniyorum  buradan tüm Foça halkını en  Samimi duygularımla selamlıyorum.”Şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894