• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 17 °C

İzmir Spor Medyası Aliağa'da

İzmir Spor Medyası Aliağa'da
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / İzmir’deki medya kuruluşlarında görev yapan Spor yazarları ve Spor muhabirleri, Aliağa Spor’un ev sahipliğinde Aliağa’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

İZMİR SPOR BASINI, ALİAĞASPOR’UN EV SAHİPLİĞİNDE ALİAĞA’DA BİR ARAYA GELDİ

İZMİR SPOR MEDYASI ALİAĞA’DA BULUŞTU


ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ /  İzmir’deki medya kuruluşlarında görev yapan Spor yazarları ve Spor muhabirleri, Aliağa Spor’un ev sahipliğinde Aliağa’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.


İzmir Spor Medyası Aliağa'da Buluştu ile egeplay
 
ALİAĞASPOR EV SAHİPLİĞİ YAPTI
2011-2012 sezonunda tüm branşlarda büyük başarılara imza atan Aliağaspor Kulübü yöneticileri, İzmir’in spor medyası ile bir araya geldi. Aliağa Can Balık Restoranda düzenlenen yemeğe Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, TSYD İzmir Şube Başkanı Mehmet Ali Okumuş, Basketbol Adamları Derneği Genel Başkanı Avni Erboy ve İzmir’deki yayın kuruluşlarında görev yapan 40 spor yazarı ve spor muhabiri katıldı.


ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN, “ALİAĞA’YA DAHA FAZLA YER VERMENİZİ RİCA EDİYORUM”
Gecede bir konuşma yapan Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren spora büyük önem verdiklerini belirterek “Başarılı bir sezon geçirdiğimiz ve plaf offda mücadele edeceğimiz futbol takımımızı süper amatör lige çıkaracağız. Aliağa PETKİM takımı olarak Basketbolda daha rahat, huzurlu ve başarılı bir sezon geçirmekteyiz. Burada en büyük emek belediye başkanımız Sayın Turgut Oğuz’da. Onun destekleriyle, onun bize verdiği güçle ayakta duruyoruz. Ana sponsorumuz Petkim’e  çok teşekkür ediyorum. Tüm sanayi kuruluşları da ellerinden geldiğince kulübümüze her türlü desteği vermekte onlara da teşekkürü bir borç biliyorum. Bir ilçe takımı olarak siz basın mensuplarından ricam spor faaliyetlerimize ve ilçemize daha fazla yer ayrılmasını sizlerden istiyorum. Burada olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

DUAYEN GAZETECİ GÜRKAN ERTAÇ; “KIVANÇ DUYUYORUZ”
Aliağa Petkim basketbol takımının başarılarını bir basketbol sever olarak saygıyla izlediğini ve başarılarının devamını dileyen duayen yazar Gürkan Ertaç ise “Bugün Aliağa Petkim takımı tehlike yaşamıyorsa ve devler arasında play-off’u düşlüyorsa bu gerçekten sizler kadar bizim de kıvanç duyduğumuz bir olaydır. O bakımdan bizleri böylesi güzide bir gecede ağırladığınız için çok teşekkür ederim.” dedi.

BAŞKAN ATİLLA SERTEL: SPORDAKİ BAŞARILAR BİZİ ONURLANDIRIYOR”
Dostlarla birlikte Aliağa’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel “Aliağa bizim onur kaynağı bir ilçemiz. Maalesef İzmir’de futbol olarak çok iyi temsil edilemiyoruz. Özellikle büyük kuruluşlar sponsorluklarıyla ve duruşlarıyla bizleri temsil etsinler, İzmir’i temsil etsinler. Spordaki başarılar gerçekten bizleri onurlandırıyor.” dedi.

TSYD İZMİR ŞUBE BAŞKANI MEHMET ALİ OKUMUŞ; “ALİAĞA, PETKİM’LE BİR AİLE OLMUŞ”
Aliağa’nın Aliağa Petkim ile bir aile olduğunu görmekten keyif aldığını belirten TSYD İzmir Şube Başkanı Mehmet Ali Okumuş “Burada Aliağa ve Aliağa Petkim’le bir aile olmuş, bu çok güzel. Keşke İzmir’de meslek kuruluşlarıyla böyle olsak diye düşünüyorum, ama bir türlü olamadık. Spor yazarı arkadaşlarla birlikte bu aile içinde olmak bizi çok mutlu etti.” dedi.

BASKETBOL ADAMLARI DERNEĞİ GENEL BAŞKANI AVNİ ERBOY “ALİAĞA PETKİM’İ AVRUPA KUPALARINDA GÖRMEK İSTİYORUZ”
Aliağa’nın Petkim’le bütünleşmesinin başarıyı da yanında getirdiğini belirten Basketbol Adamları Derneği genel Başkanı Avni Erboy “Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren bizleri bir araya getirdi. Ben gazeteci olarak, spor yazarı olarak, kulüp başkanı olarak ve Türkiye Basketbol Adamları Derneği Genel Başkanı olarak kendisine şükranlarımı sunuyorum. Aliağa’nın Petkim’le bütünleşmesi başarıyı kendiliğinden getirdi. Biz daha büyük başarılar bekliyoruz. İnşallah en kısa zamanda Aliağa Petkim’i Avrupa Kupalarında görmek istiyoruz.” dedi.
Gecede ayrıca TSYD İzmir Şubesi’nin hazırladığı plaketi spora verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a eski TSYD İzmir Şube Başkanı Gürkan Ertaç verirken, Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy’da Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren’e plaket takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894