• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

Kadınlar Günü Kutlaması

Kadınlar Günü Kutlaması
ALFA TİVİ www.alfativi.net / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Aliağalı ve Şakranlı kadınlarla bir araya geldi. Aliağa ve Şakran’da düzenlenen etkinliklerde birlik beraberlik mesajı veren İlçe

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA"DA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
ALFA TİVİ
www.alfativi.net

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Aliağalı ve Şakranlı kadınlarla bir araya geldi. Aliağa ve Şakran"da düzenlenen etkinliklerde birlik beraberlik mesajı veren İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “12 Haziran da yapılacak olan seçimlerde en büyük destekçimiz kadınlar olacak. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile birlikte kadınlar bir anlamda kendi iktidarını kuracak.” dedi.  Aliağa İlçe Örgütü"nün düzenlediği etkinliklere İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Belediye Meclis üyeleri, CHP Şakran Belde Örgütü Başkanı Murat Yaman ve yönetim kurulu üyeleri, Aliağa ve Şakran Kadın Kolları Yönetimi ile çok sayıda kadın katıldı.
8 Mart"ın dünyadaki tüm kadınların özgürlük, eşitlik ve dayanışma hareketinin simgesi olduğunu belirten Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğzuhan; “8 Mart, hepimize kadınların eşit insanlar olduklarını hatırlatan bir gündür. Kadınlarımız Mustafa Kemal Atatürk sayesinde pek çok batı ülkesinden önce temel haklarına kavuşmuş Cumhuriyet devrimleriyle eşit ve çağdaş bireyler oldular. Kanun önünde eşit, seçme ve seçilme hakkına sahip oldu. Ancak bugün ülkemizde kadın-erkek eşitliğinden bahsetmek mümkün değil. Kadın erkek eşitliğine ancak CHP iktidarında söz edilebilir. 
Kadınların hayatın her alanında eşit insan olarak var olabilmesi için kararlı bir siyasi iradeye gerek olduğu kanısındayız. Kadınlarımızın gelecekten emin, şiddete uğramadan yaşaması, töre cinayetlerine kurban gitmemesi, üzerlerinde baskı ve tehdit olmaması,  üretime, istihdama ve siyasete eşit katılımı ancak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile gerçekleşebilir. İnanıyorum ki; 12 Haziran da yapılacak olan seçimlerde en büyük destekçimiz kadınlar olacak. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile birlikte kadınlar bir anlamda kendi iktidarını kuracak.” dedi.
CHP Şakran Belde Örgütü"nün düzenlediği etkinlikte konuşan ve iktidara gelmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Şakran Belde Başkanı Murat Yaman “Kadın ve erkeğin eşit olduğu CHP yani halkın iktidarında, kadınlarımız hak ettiği yerde, mutlaka hak ettiği konumda ve hak ettiği değerde olacaktır. Başta bizleri bugünlere getiren analarımız olmak üzere tüm bayanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bugünden itibaren seçim startını vererek kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla Cumhuriyet Halk Partisini 12 Haziran seçimlerinde iktidara taşımak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğimizin sözünü veriyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894