• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 18 °C

Kadınlar Günü Kutlaması

Kadınlar Günü Kutlaması
ALFA TİVİ / MHP Aliağa ilçe başkanlığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Kadın kolları Başkanı Meral Yetiş’in hazırladığı program ile parti binası toplantı salonunda kutladı.

ALİAĞA MHP KADINLAR GÜNÜ"NÜ KUTLADI

MHP Aliağa ilçe başkanlığı  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü"nü Kadın kolları Başkanı Meral Yetiş"in hazırladığı program ile  parti binası toplantı salonunda kutladı.

MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrehim aydemir ve  teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Serkan Acar"ında katıldığı kutlama programı için  yaptırılan  MHP pastasının kesilmesi ile başladı  
Yetiş hava muhalefeti nedeni ile 8 mart dünya kadınlar günü"nün kapalı ortamda kutladıklarını ifade ederek havların ısınması ile kutlamanın açık havada piknik yada kahvaltılı toplantı şeklinde düzenleneceğini söyledi. yetiş günün anlam ve önemi belirten konuşmasında şu ifadelere yer verdi,” bugün 8 mart dünya kadınlar günü Türk milletinin geçmişine baktığımızda görüyoruz ki kadın,toplumun içinde ön saflarda,savaşta cephede,barışta meydanlarda,yönetim mekanizmalarında erkekle yan yana,omuz omuza. Geçmişten günümüze, arada bir yerde kadının toplumdan eli ayağı çektirilmiş,okuması yani aydınlanması engellenmiş,toplumun içinde olması hoş karşılanmamıştır.

Cumhuriyetin ilanıyla birlikte, batıda dahi kadınların seçme seçilme hakları yokken, Türkiye"de kadınlar bu hakka sahip olmuşlardır. kadın toplum içinde yerini almaya çalışmıştır. Kadın, cumhuriyetle birlikte elde ettiği kazanımlar sayesinde bugünlere erişmiş ülkenin kalkınmasında, üretkenliğinde, yeni neslin yetişmesinde bir ana, öğretmen olarak öncü rol almıştır. Biz,kadın üzerine düşeni büyük bir vakar içinde yerine getiren ve onu erkekten aşağı ya da ayrı görmeyen bir görüşe sahibiz.
Kadının toplum içindeki varlığına kötü gözle bakan zihniyete inat ailenin direği ana olmaya, fabrikada ,hastanede, büroda, işyerinde,okulda, tarlada, emniyette, askerde, siyasette, toplumun her alanında milletine büyük bir aşkla hizmet etmeye devam edecektir. 8 mart 2011 Dünya Kadınlar Gününün kutlandığı böyle bir günde; kadının bugün içine itilmek istendiği çaresizlik, umutsuzluk, yokluk,yolsuzluk, ve açlık çukuru içerisinden kurtuluş yolu Milliyetçi Hareketin iktidarı olacaktır.mutfakta tencerenin altını yakmayan kadının üzüntüsü, pazaryerlerinde yere atılmış çürükleri toplamak zorunda kalan kadının acısı  öğrenci olan çocuğuna harçlık veremeyen kadının gözyaşları, işsiz olan eşinin, çocuğunun ona verdiği cefa ,kadın olmanın verdiği ağırlık ancak ve ancak ekonomik koşulları,maddi ve manevi yapıyı geliştirerek değiştirecek olan MHP iktidarı sayesinde son bulacaktır.
Kadın ve erkeğin ayırt edilmediği insanca bir yaşam için tüm kadınlarımızı MHP çatısı altında buluşmaya  çağırıyor,bu duygu ve düşünceler içinde dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Sevgi ve saygılar sunuyorum.”
Aliağa MHP ilçe başkanı Abdurrehim Aydemir , kadın kolları başkanı Meral Yetiş"in sözleri ile aynı düşüncede olduklarını söyledi. Aydemir, kutlamaya  katılan MHP"li bayanlara karanfil hediye etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894