• BIST 10221.23
  • Altın 2456.319
  • Dolar 32.1904
  • Euro 35.0373
  • İzmir 20 °C

Kemal Harman Anıldı

Kemal Harman Anıldı
aliağa haber / 2001 Yılında trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Aliağaspor futbol genç takım oyuncusu Kemal Harman anısına düzenlenen 7. Halı Saha futbol turnuvasının şampiyonları belli oldu. Aliağa Belediyesi Halı Saha

7. KEMAL HARMAN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

 

ALİAĞA HABER /  / 2001 Yılında trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Aliağaspor futbol genç takım oyuncusu Kemal Harman anısına düzenlenen 7. Halı Saha futbol turnuvasının şampiyonları belli oldu.  Aliağa Belediyesi Halı Saha Tesislerinde yapılan müsabakalar sonucunda şampiyon takımlar kupalarını Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz"un elinden aldı. Turnuvada minikler kategorisinde oynanan maçlar sonunda finalde Bursaspor"u 6–3 yenen Beşiktaş, yıldızlar kategorisinde oynanan maçlar sonucunda da finalde Manisaspor"u penaltılar sonucunda 5–4 yenen Karşıyaka şampiyon oldu. Şampiyon takımlara kupalarını Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren verirken dereceye giren diğer takımların kupa ve madalyalarını Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan, kulüp yöneticileri, antrenörlerinin yanı sıra Kemal Harman"ın annesi Fatma Harman ve turnuvaya sponsor olan kuruluşların idarecileri verdi. Kupa töreninden öncesi de turnuvaya sponsor olan Toros Mühendislik, Nemrut Tır, Mete Yapı Market, Ege Hırdavat, Butik Dilek, Aldur Madencilik, Hakan Plastik, Karamehmetoğlu Nakliyat, Güler Fotokopi ve Yüksel Kuyumculuk"a teşekkür belgeleri verildi.

 

HARMAN MEZARI BAŞINDA ANILDI

Futbola Aliağaspor alt yapısında başlayan, yıldız takım oyuncusu iken 14 yaşında, 2001 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Kemal Harman anısına her yıl futbol turnuvası düzenleniyor. Turnuva öncesinde takım arkadaşları, öğretmenleri ve yakınları tarafından Aliağa Kabristanlığında bulunan mezarı başında da anılan Harman"ın hayrına final maçları öncesi de lokma döküldü.

 

TURNUVADA DERECEYE GİREN TAKIM VE OYUNCULAR

Minikler; 1.Beşiktaş, 2. Bursaspor, 3. Galatasaray

Yıldızlar; 1.Karşıyaka, 2.Manisaspor, 3.Fenerbahçe

Minikler; Gol Kralı: Mert 8 gol (Bursaspor), Asist Kralı: Uğurcan 4 asist (Bursaspor),

En az gol yiyen kaleci: Ayberk (Galatasaray)

Yıldızlar; Gol Kralı: Murat İçöz 6 gol (Karşıyaka), Asist Kralı: Burak Çakıcı 5 asist (Manisa), En az gol yiyen kaleci: Eren Akman (Manisaspor)

Turnuvanın en centilmen oyuncusu Uğurcan (Bursaspor)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894