• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 24 °C

Kemal Kılıçdaroğlu Aliağa'ya Geliyor

Kemal Kılıçdaroğlu Aliağa'ya Geliyor
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ KUDRET KARAKULAK Geçtiğimiz günlerde inşaatına başlanan Aliağa Belediyesi çok amaçlı sosyal kompleksin temelini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu atacak. 2 ve 3 Kasım tarihlerinde çeşitli açılış

CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU 2 KASIM’DA TEMEL ATMA TÖRENİ İÇİN ALİAĞA’YA GELİYOR 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ KUDRET KARAKULAK Geçtiğimiz günlerde inşaatına başlanan Aliağa Belediyesi çok amaçlı sosyal kompleksin temelini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu atacak. 2 ve 3 Kasım tarihlerinde çeşitli açılış ve temel atma töreni için İzmir’e gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Aliağa olacak. Kılıçdaroğlu 2 Kasım Cuma günü Bahriye Üçok Rekreasyon Alanı içinde yer alan tesisin temelini atacak. Sosyal kopleksin kentin önemli bir eksikliğini kapatacağını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz herkesi temel atma törenine davet etti.   


Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Kompleks... ile aliagabld

BAŞKAN OĞUZ; “KENTİN ÖNEMLİ SORUNLARINI BİR BİR ÇÖZÜYORUZ”

Kentin önemli sorunlarını sırasıyla çözdüklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz sosyal kompleksin de kent için önemli bir eksiklik olduğunu ve tesisin tamamlanmasıyla önemli bir sorunu daha çözmüş olacaklarını vurguladı. Başkan Oğuz; “Sahil bandımızı düzenleyerek binlerce yurttaşımızın yeniden sahil bandını kullanmasını sağladık.  Sahil Bandı artık kentin nefes aldığı çok önemli bir alan oldu. Küçük sanayi sitesinin 10 yıldır bekleyen ve adeta kangren olan altyapı sorununu çözerek yüzlerce küçük esnafın derdini sona erdirdik. Büyükşehir belediyesi ile birlikte Değirmendere’yi ıslah ederek sel baskını riskini ortadan kaldırdık. Yıllardır yapılamayan Merkez Camii restorasyonunu gerçekleştirdik. Atatürk Kültür Merkezi’ni düzenleyerek cep sineması olarak kullanılmasını sağladık ve kentimizi ilk defa sinema ile tanıştırdık. Gençlik eğitim merkezimizi hizmete açarak öğrencileri ücretsiz bir şekilde lise üniversite ve sınavlarına hazırlıyoruz. Misafirhane hizmeti ile üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını çözüyoruz. Farklı mahallelerde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Tüm bu hizmet ve yatırımlarımızın yanı sıra belediyemizin düğün salonu da çok eskimiş ve işlevini yitirmişti, düğün salonu da kentimiz için önemli bir eksiklik ve ihtiyaçtı.” dedi.

ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS

Tesisin sadece düğün salonundan ibaret olmayacağını belirten Başkan Oğuz içinde düğün salonunun da yer alacağı kompleks olacağını belirtti. Başkan Oğuz; “Toplam 4 Bin 630 metrekare kullanım alanı olacak tesisin içinde Bin 500 kişilik düğün salonunun yanı sıra, 200 kişilik 3D sinema salonu, Restoran, Teras Cafe,  Bowling ve oyun salonu ile çocuk oyun alanı yer alacak. Kentimize yakışan bir tesis olacak ve uzun yıllar Aliağa’nın sosyal ihtiyacını karşılayacak.” dedi

2 KASIM’DA KILIÇDAROĞLU HARÇ KOYACAK

Temel atma törenine tüm Aliağa halkını davet eden Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz tesisin temelini 2 Kasım Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte atacaklarını belirtti. Oğuz; “Kentimiz için çok önemli projenin temelini Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte yapacağız. Temel atma törenimize tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894