• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 22 °C

Kınık Hasat Festivali coşkuyla başladı

Kınık Hasat Festivali coşkuyla başladı
Bereketli topraklarıyla ünlü İzmir’in Kınık ilçesinde Hasat Festivali başladı.

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen festival açılışı 62. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ve Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Soner Erkan Yıldız'ın katılımları ile gerçekleşti. Festivale Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, ilçe başkanları, meclis üyeleri, STK, daire amirleri ve binlerce sanatsever vatandaş katılım sağladı.

Kınık Belediyesi tarafından 7’ncisi düzenlenen Hasat Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da hareketli başladı. Katılımın çok yoğun olduğu Kınık Hasat Festivali'nin ilk gününde gençlerin hayran olduğu KÖFN grubu sahne aldı. Festivalin 2'nci gününde şarkıları ile herkesin gönlünde taht kuran Sanatçı İrem Derici ve 3’üncü gününde ise sevilen sanatçı Haluk Levent sahne performansları ile büyülediler.

9-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde esnaflar, hem Kınık’tan hem de Türkiye'nin dört bir yanından gelerek; kurulmuş olan yaklaşık 200 stantta yerlerini aldılar. Hasat, Gıda ve Sanat Sokaklarında pek çok ürün sergilenecek olup; festival boyunca pek çok ünlü şarkıcı sahne alacak, kurulan lunaparkta çocuklar eğlenceye doyacak ve çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.

Festival bugün gün boyunca etkinliklerle ve saat 21:00’da Kınık Cumhuriyet Meydanı'nda sevilen şarkıcı Sevcan Orhan konseri ile devam edecek.Çarşamba günü Hakan Altun konseri ile sona erecek festivalde Kınık, birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak.


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894