• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

Kırmızı Kart Görmeyin

Kırmızı Kart Görmeyin
Phipilps ve Yahoo! tarafından yapılan bir anket Dünya Kupası seyircilerinin yüzde 52’sinin FIFA Dünya Kupası karşılaşmalarını canlı izleyebilmek için gecenin geç saatlerine kadar oturmayı planladıkları ortaya koyuldu. 2002 yılındaki FIFA Dünya Kupas

Patronunuzdan Kırmızı Kart Görmeyin

Dünya Kupası resmi sponsoru Philips ve Yahoo!’nun yaptığı araştırmaya katılanların yüzde 40’ı Dünya Kupası karşılaşmalarını evlerindeki televizyondan ya da arkadaşlarıyla seyredebilmek için işten kaçmayı planladıklarını söyledi.

Phipilps ve Yahoo! tarafından yapılan bir anket Dünya Kupası seyircilerinin yüzde 52’sinin FIFA Dünya Kupası karşılaşmalarını canlı izleyebilmek için gecenin geç saatlerine kadar oturmayı planladıkları ortaya koyuldu.

2002 yılındaki FIFA Dünya Kupası™, Asya’da düzenlendiği için dünyanın geri kalanındaki futbolseverler geç saatlere kadar oturmak zorunda kalmışlardı. O dönemde, İngiltere’deki yöneticilerin yüzde 80’inden fazlası elemanlarının maç günleri zamanında işe gelme sorunu yaşadığını söylemiş ve üçte ikisi turnuvanın işlerini olumsuz etkilediğini belirtmişti. Pek çok işveren maç günleri elemanlarının izin istediğini belirtirken, patronların yüzde 56’sı geçici işçi bulmakta sorun yaşadığını söylemişti.

PHİLİPS SABİT DİSKLİ DVD KAYDEDİCİ

Philips’in gelişmiş teknolojisi ile ürettiği sabit diskli DVD Kaydedici, 2006 FIFA Dünya KupasıTM sezonunda maçları izlemek için iş yerinden kaçıp patronunuzdan kırmızı kart görmenize gerek kalmayacak.

Pause Live TV (Canlı Yayın Durdurma)

Kullanımı kolay sabit Diskli DVD ile Dünya Kupası maçlarını canlı yayında izlerken televizyonun başından gönül rahatlığı ile kalkabilir ve canlı yayını durdurabilir, geldiğinizde kaldığınız yerden maçı DVD üzerinden izlemeye devam edebilirsiniz. Philips sabit diskli DVD Kaydediciler, kullanıcılara üç ile altı saat arası canlı yayınları durdurma imkanı veriyor.

Anında Tekrar (Instant Replay)

Heyecanlı TV dakikalarının kontrolünün sizin elinize geçtiği, anında tekrar özelliği ile filmdeki veya futbol maçındaki bir an gibi önemli TV görüntülerinin keyfini tek bir düğmeye basarak hemen yeniden yaşayabilirsiniz. Sabit Disk programın kalanını kaydetmeye devam ederken herhangi bir sahneyi oynatmaya devam edebilir; böylece en son sahneyi istediginiz zaman yeniden oynatabilirsiniz.

Akıllı Bölümlendirme

Philips sabit diskli DVD Kaydediciye kaydettiğiniz programları akıllı bölümlendirme özelliği ile istediğiniz hale getirebilirsiniz. Kaydedilen programdan istenilen sahneleri ayıklayıp kayıt yapabilirsiniz. Reklamları izlemek istemiyorsanız reklam bölümlerini çıkartarak programları reklamsız izleme keyfine de varabilirsiniz.

80gb’dan 250gb’a kadar hafızaya sahip olan Philips DVD Kaydediciler’in sabit diski, 2006 FIFA Dünya Kupası™’nın tamamını kaydedebilecek kadar büyük. Ayrıca sabit diskli bazı Philips DVD Kaydediciler, istenilen programı hem anahtar sözcük hem de kategori bazında arayabilmek için dahili bir Elektronik Program Kılavuzu (Electronic Program Guide – EPG)’na sahip bulunuyorlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894