• BIST 10207.26
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İzmir 26 °C

Kocaoğlu Moral Verdi

Kocaoğlu Moral Verdi
Gerenköy Belediye Başkanı’nın kızının nihakında belde belediye başkanlarıyla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Yerel yönetimler güçlenecekse,

KOCAOĞLU BELDE BELEDİYE BAŞKANLARINA MORAL VERDİ
Gerenköy Belediye Başkanı"nın kızının nihakında belde belediye başkanlarıyla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Yerel yönetimler güçlenecekse, bu belediyeler mutlaka yeniden kurulacak ve bütün belediye başkanları ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gerenköy Belediye Başkanı Orhan Bora"nın kızının nikahında çifte mutluluk yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi"nde Eshot şoförü olarak görev yapan 25 yaşındaki Aytekin Tekin ile Gerenköy Belediye Başkanı Orhan Bora"nın 21 yaşındaki kızı Gözde Bora"nın nikahına tanıklık eden Başkan Kocaoğlu, genç çifte mutluluk diledi. Başkan Kocaoğlu, aile cüzdanını da Gözde Bora"ya verdi.
Foça Belediye Başkanı "nın kıydığı nikahın şahitleri arasında Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve eğitimci Ali Öztütüncü yer aldı. Menemen Belediyesi nikah ve düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Foça Kaymakamı Kamil Köten, Koyundere Belediye Başkanı İrfan Aras ve Yeni Foça Belediye Başkanı Osman Yurtseven de katıldı.
"BİRGÜN MUTLAKA"
Anayasa Mahkemesi"nin ilk kademe belediyelerinin tüzel kişiliklerinin kaldırılmasının iptaline yönelik aldığı red kararı sonrasında belde belediye başkanlarına moral veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Yerel yönetimler güçlenecekse, biz hizmet götürmek için çalışacaksak, bu belediyeler mutlaka yeniden kurulacak ve bütün belediye başkanları ile yeniden hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894