• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

Kupa Heyecanı Dev Ekranda

Kupa Heyecanı Dev Ekranda
Epson Video Projektörleri futbol izleme keyfini eve taşıyor. Hem eve hem ofise yönelik modelleri ile zengin alternatiflere sahip olan Epson Video Projektörleri, ekonomik fiyatları ve kullanım esneklikleri ile televizyonlara fark atıyor.

Epson Projektörleri ile Dünya Kupası Heyecanı Dev Ekranda Sizi Bekliyor

Epson Video Projektörleri futbol izleme keyfini eve taşıyor. Hem eve hem ofise yönelik modelleri ile zengin alternatiflere sahip olan Epson Video Projektörleri, ekonomik fiyatları ve kullanım esneklikleri ile televizyonlara fark atıyor.

Futbolu büyük ekranda seyretmenin keyfi bir başkadır. Epson’ın yüksek kalite ve kullanım esnekliğini bir arada sunan projektörleri sayesinde oturma odanızı bir kaç saniye içerisinde bir stadyuma dönüştürmeye ne dersiniz? Epson ile Dünya Kupası’nı evinize taşıyın, maçları tribün heyecanını yaşayarak, ev konforunda seyredin.

Epson projektörler en son 3LCD teknolojisini kullanarak, birçok özelliğin benzersiz bir şekilde bir arada kullanılmasını sağlıyor. 3LCD projektörler, yeşil, mavi ve kırmızı olmak üzere üç ayrı LCD panel yardımıyla üç rengin tümü kullanılarak görüntü sürekli olarak üretiliyor. Hızlı video modunda bile gözleri rahatsız etmeyen, pürüzsüz, net ve titreşimsiz görüntü sağlanıyor. En önemlisi, renkler aslına sadık şekilde üretiliyor.

EPSON’DAN DÜNYA KUPASI’NA ÖZEL PROJEKTÖR SERİSİ;

Epson’un ev ortamları için özel olarak tasarladığı, 16:9’luk görüntü oranına sahip yeni projektörü Epson EMP-TW20, 1200 ANSI lümen ile sınıfındaki en parlak ev sineması projektörü. EMP-TW20, çok farklı ışık şartlarında bile dev ekranın keyfini çıkartmanızı sağlıyor. 1000:1’lik yüksek kontrast oranı görüntü kalitesinin her zaman parlak, net ve canlı olacağı anlamına geliyor. EMP-TW20’yi kullanabilmek için çok büyük bir odaya ihtiyacınız yok. Sadece 1.5 metre uzaklıktan bile 152 cm’lik ekran boyu elde edebiliyorsunuz. EMP-TW20 ile maçları sahanın içinden seyrediyormuş izlenimine kapılacaksınız.

Eğer hem projektör hem DVD oynatıcı hem de hoparlörleri bir arada sunan kompakt bir çözüm arıyorsanız o zaman tercihiniz Epson EMP TWD1 olmalı. Epson’un görüntü kalitesini, JVC’nin üstün ses ve DVD özellikleri ile bir arada sunan Epson EMP TWD1, şık ve küçük bir ev eğlence paketi olarak tasarlanmış. EMP TWD1, JVC’nin DVD oynatıcısı ve hoparlörleri ile Epson’un yüksek görüntü kalitesine sahip projektörünü bir araya getiriyor.

Epson EMP TWD1 ile artık kendi ev eğlence sisteminize sahip olmanız bir hayal olmaktan çıkıyor. Koltuğunuzda arkanıza yaslanarak, Dünya Kupası’nın ve futbolun tüm coşkusunu yaşamanız mümkün. Üstelik oldukça ekonomik fiyatlarda. Epson EMP TWD1 ile hiç vakit kaybetmeden tuttuğunuz spor takımına tezahürat yapmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, ışıklı uzaktan kumandası karanlıkta koltuğunuzdan kalkmamanızı sağlıyor!

Üstün parlaklık, görüntü berraklığı, basit bir kullanıcı arabirimi, kolay taşınırlık ve uygun fiyat gibi avantajların tümünü bir arada istiyorsanız o zaman Epson EMP-X3 tercih etmelisiniz. Başarılı özellikleri bir arada sunan projektör, hem iş, hem de kişisel kullanım için uygun bir ürün. EMP-X3, görüntülerin tadını çıkartmanız için 1024 x 768 piksel ile XGA 3LCD teknolojisini sunuyor. Excel tabloları içeren sayfalardan en son filmlere kadar her şey 2000 ANSI lümen’lik parlaklık seviyesiyle üstün berraklıkta seyredilebilir.

EMP-X3’ün kullanımı çok kolay, “Çabuk Başlama” işlevi, projektörün bilgi görüntülemesi için sadece dört saniyeye ihtiyacı olduğunu gösteriyor, bu da projektörü pazardakilerin en hızlılarından biri haline getiriyor. Çok yönlülük ve stil, EMP-X3’ün temel özellikleri. Kolayca monte edilebilen bu cihaz, sadece 1.8 metre uzaklıktan 152.3 cm’lik ekran yansıtabilen sabit bir projektör olarak da kullanılabiliyor, bu da dev ekranın tadını çıkartmanız için büyük bir odaya ihtiyacınız olmadığını gösteriyor. Küçük ve şık tasarım, projektörün hafif ve kolay taşınabilir olmasını da sağlıyor.

Epson’ın yüksek kalite ve düşük fiyat avantajı sağlayan bir diğer projektörü ise Epson EMP-S3. Çok yönlü SVGA projektör, oldukça gelişmiş özelliklere sahip. 1600 ANSI lümen’lik parlaklık değeri ve 500:1’lik yüksek kontrast oranı, EMP-S3’ün keskin ve net görüntüler sağlamasını daha da kolaylaştırıyor. EMP-S3, sinyalleri hemen tanıma ve herhangi bir kaynaktan yansıtma yapma özelliğine sahip. Tam bir mobil cihaz olarak tasarlanan Epson EMP-S3, sadece 2.5 kg ağırlığında. Şık ve küçük tasarımı sayesinde fazla çaba sarf edilmeden taşınabilen ürün, ayrıca iki hız modunda fana sahip. Böylece en sıcak yaz günlerinde, en çekişmeli maçları izlerken bile sıcak sizi etkilemeyecek!

EPSON İLE DÜNYA KUPASI HEYECANI SİZİ BEKLİYOR...

Bilgi için: www.epson.com.tr

EPSON Erişim Hattı: 0212 336 03 03

e-mail: [email protected]

Bilgi için: Müberra Hocaoğlu

Effect Halkla İlişkiler / 0216 474 00 04

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894