• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 21 °C

Kuzey Ege'ye Yatırım Sözü

Kuzey Ege'ye Yatırım Sözü
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Erdal Kalkan, şehrin Kuzeyi’nin de yatırıma doyacağını söyledi. İzmir’de yatırımların çoğunlukla Güney aksına yapıldığını dile getiren Kalkan şunları söyledi:

Kalkan"dan Kuzey"e yatırım sözü
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ /
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Erdal Kalkan, şehrin Kuzeyi"nin de yatırıma doyacağını söyledi. İzmir"de yatırımların çoğunlukla Güney aksına yapıldığını dile getiren Kalkan şunları söyledi: “Amacımız bu yatırımları Kuzey aksına da çekebilmek. Bunun için Çandarlı Limanı"nı yapıyoruz. Katip Çelebi Üniversitesi kuruluyor. Bu yeni bir Ege Üniversitesi demek. Buraya 2 bin 500 öğretim görevlisi gelecek. Yeni bir istihdam alanı olacak.”
         AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Erdal Kalkan, Müjde Özkumova ve Abdullah Tekbaş, Aliağa"da esnaf ziyaretleri yaptı, İzmir hedeflerini anlattı.
         Vatandaşlara AK Parti olarak baskıcı statükonun karşısında dimdik durduklarını anlatan Kalkan, bugüne kadar hiçbir partinin statükonun karşısında durmadığına dikkat çekti. Kalkan, “100 yıllık kabuklaşmış devlet yönetiminin kırılması, daha insancıl, daha sevecen ve daha anlayışlı bir yönetimin oluşması en büyük hedefimiz.” diye konuştu.
         Milletvekili adaylarıyla birlikte Karaköy"ü de ziyaret eden Erdal Kalkan, geçimini hayvancılıktan sağlayan vatandaşların şikayetlerini dinledi. Geçici ruhsatla faaliyete geçen maden ocağı yüzünden hayvan otlatacak alan kalmadığını anlatan ve madene verilen çalışma izninin kaldırılmasını isteyen vatandaşlara destek sözü veren Kalkan, “Biz hizmet için varız, en kısa sürede bu sorunun çözülmesi için ne gerekiyorsa yapacağım.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894