• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 24 °C

LİYAKAT Girişimci Çocukları Projelerini Sergiliyor

LİYAKAT Girişimci Çocukları Projelerini Sergiliyor
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından organize edilen, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Sanayi Odası ve Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) işbirliğinde gerçekleştirilen

LİYAKAT GİRİŞİMCİ ÇOCUKLARI PROJELERİNİ SERGİLİYOR

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından organize edilen, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Sanayi Odası ve Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) işbirliğinde gerçekleştirilen  “LİYAKAT Girişimci Çocuk Atölyesi” projesi Kocaeli Sanayi Odası’nda 13 Haziran 2016 tarihinde başlamıştır.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, çocukların girişimcilik potansiyellerini ortaya çıkarmak, girişimci düşünceleri küçük yaşlarda başlatabilmek ve çocukları girişimcilik hakkında bilinçlendirebilmek, girişimcilik eko sistemine katkı sağlamak amacı ile Liyakat Derneği ile birlikte “Girişimci Çocuk Atölyesi”  adlı çok önemli bir program başlatmıştır.

30 ÖĞRENCİ, 5 GÜN SÜREN EĞİTİM

Bu kapsamda, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 8-12 yaş grubundaki 30 öğrenciye Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği tarafından 13-17 Haziran 2016 tarihleri arasında Kocaeli Sanayi Odası’nda 5 gün süren bir eğitim verilmiştir. Öğrenciler Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Kartepe, İzmit ve Derince İlçelerinde bulunan 15 okuldan seçilmiştir.

EĞİTMEN DOÇ. DR. ENGİN DENİZ ERİŞ

“Liyakat Girişimci Çocuk Atölyesi” oryantasyon, girişimcilik temel bilgileri, iş planı hazırlama, yaratıcı potansiyeli açığa çıkartma, yenilik yapma ve eğitici oyunlarla yürütülen ve sonunda katılımcıların bir iş fikri oluşturduğu program, toplamda 36 saat süren olan eğitim ve proje pazarı Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi  ve LİYAKAT Proje Komite Başkanı Doç. Dr. Engin Deniz Eriş tarafından verilmektedir.

SYMBOL AVM’DE SERGİ

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından organize edilen Alanında Türkiye’de ilklerden olan Liyakat Girişimci Çocuk Atölyesi eğitiminin sonunda, öğrencilerin oluşturdukları proje fikirleri 17-18-19.06.2016 tarihinde saat 10.00-22.00 saatleri arasında Symbol AVM’de sergilenecektir. Hem girişimcilik hakkında hem de çocukların özgün fikirleri ile oluşturdukları projeler hakkında Kocaeli halkı nezdinde farkındalık oluşturulması beklenmektedir.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894