• BIST 9963.73
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Lokavt'ın Bitmesine Sevindim

Lokavt'ın Bitmesine Sevindim
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa Petkim baş antrenörü Burak Bıyıktay, Beşiktaş milangaz karşılaşmasında Mercelus Kamp ile çarpışıp sağ omzundan sakatlanan Ryan Toolson'un takıma dahil olduğunu, Ağır girip geçiren ve yüksek ateşi olan

ALİAĞA PETKİM BAŞ ANTRENÖRÜ BURAK BIYIKTAY , "LOKAVTIN BİTMESİNE SEVİNDİM"

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa Petkim baş antrenörü Burak Bıyıktay, Beşiktaş milangaz karşılaşmasında Mercelus Kamp ile çarpışıp sağ omzundan sakatlanan  Ryan Toolson'un takıma dahil olduğunu, Ağır girip geçiren ve yüksek ateşi olan Branislav Ratkovica'nın iyileştiğini söyledi.

Bıyıktay, tam kadro ile Türk Telekom karşısında iyi basketbol oynayarak deplasman galibiyeti almaya çalışacaklarını ifade etti.

Yüksek bütçeli takımlar ile Aliağa Petkim gibi sınırlı bütçeli takımlar arsında derin bir fark olduğunu ifade eden Bıyıktay, lokavt'ın bitmesi ile daha da derinleşen uçurumun makul seviyeye inebileceğini söyledi.

Bıyıktay, lokavt nedeni ile geniş bütçeli takımlar NBA yıldızları Türk takımlarında yer aldı. Bu bizim gibi sınırlı bütçeli takımları olumsuz etkilerken Türk basketboluna tek katkısı dünyanın en iyi oyuncuları arasında olan Deron Williams gibi yıldızları canlı gözle izleme fırsatını Türk basketbol severleri görme fırsatını yakalamış oldu.

Lokavtın bitmesine sevindim. NBA lokavtı benim beklediğim süreden uzun sürdü. Biz bize kalmamıza sevindim.  Giden oyuncular nedeni ile bazı takımlar etkilenecek. Bu hafta oynayacağımız Türk Telekom'da etkilenecek takımlardan bir tanesi lokavtın sona ermesi ile en çok etkilenecek Takım bence Galatasaray olacak. Bu hafta Ankara deplasmanında  oynayacağımız Telekom karşılaşması zor bir ekip olduğu için zorlu geçecek. Oyuncularım antrenmanlarda kararlı bir şekilde hazırlandılar. Türk Telekom'un çok kaliteli bir kadrosu var. Üst düzey oyunculara sahip olduğu için bizim için zor bir maç olacak. Beşiktaş karşılaşmasın düşündüğümüz iyi basketbolu sahaya yansıtamadık. Bu yüzden yenildik. Telekom karşısında daha organize basketbol oynamak istiyoruz .

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894