• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İzmir 11 °C

Masa Tenisi Turnuvası

Masa Tenisi Turnuvası
Aliağa da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 91. yılı kutlamaları çerçevesinde Aliağa Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) ile PETKİM İlköğretim Okulu işbirliğinde bir masa tenisi turnuvası yapıldı.

19 MAYIS KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

 

Aliağa da 19 Mayıs Atatürk"ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 91. yılı kutlamaları çerçevesinde Aliağa Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) ile PETKİM İlköğretim Okulu işbirliğinde bir masa tenisi turnuvası yapıldı. PETKİM İlköğretim Okulu"nda yapılan turnuvada dereceye giren öğrenciler e başarı belgeleri verilirken ilk 10 öğrencide METEM Yaz Spor Okullarından ücretsiz Masa Tensisi Kursu kazandılar. Okulda ki birinci kademe öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya 26 öğrenci ile başlandı. Birinci günde eleme müsabakaları yapıldı ve 18 öğrenci çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. Turnuvanın ikinci gününde çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları oynanarak turnuva şampiyonu belli oldu. Turnuva şampiyonlarına başarı belgeleri PETKİM İlköğretim okulunun bahçesinde düzenlenen törenle verildi. 

 

Turnuva da dereceye giren öğrenciler ise şu şekilde sıralandı;

 

Turnuva 1. si : Muammed Veysel

Turnuva 2. si : Mehmet Öztürk

Turnuva 3.sü : Türkay Yorulmaz

 

Turnuva sonunda ücretsiz masa tenisi yaz spor okuluna katılım kazananlar;

 

Muammed Veysel, Mehmet Öztürk, Türkay Yorulmaz, Metincan Gezici, Ahmet Ezdeşir, Akıncan Yiğit Cıngır, Kaan Küçükşencay, Melih Edremit, Berke Kamış, Ali Erdoğan

METEM Spor masa tenisi branşı yöneticisi Ömer Murat Saraç ve Antrenör Şeref Akman turnuvada çeyrek final oynayan öğrencilerin bu konuda eğitim almaları gerektiği ve ilerde  Türkiye derecesi beklenecek bir grup olduğunu belirttiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894