• BIST 10319.96
  • Altın 2464.337
  • Dolar 32.2064
  • Euro 35.1089
  • İzmir 20 °C

Masterler İtalyanları Yendi

Masterler İtalyanları Yendi
Aliağa Masterler Futbol Kulübü’nün, İzmir’de yaşayan İtalyanların kurmuş olduğu Azurri takımıyla oynadığı karşılaşma, Aliağalı sporseverlerin büyük ilgisini çekti. Aliağa Masterler maç yayın ihalesini alan yayıncı kuruluş ALFA TV ekibi tam kadro maçı t


aliağa masterler azurri karşılaşması 1


 


aliağa masterler azurri karşılaşması 2


 


aliağa masterler azurri karşılaşması 3


 


aliağa masterler azurri karşılaşması 4


aliağa masterler azurri karşılaşması 5

Aliağa Masterler İtalyanları 2-1 Yendi

 

Aliağa Masterler Futbol Kulübü"nün, İzmir"de yaşayan İtalyanların kurmuş olduğu Azurri takımıyla oynadığı karşılaşma, Aliağalı sporseverlerin büyük ilgisini çekti. Aliağa Masterler maç yayın ihalesini alan yayıncı kuruluş ALFA TV  ekibi tam kadro maçı  takip ederken, Aliağa"daki basın yayın kuruluşlarının temsilcileri de maça büyük ilgi gösterdi.

 

Aliağa şehir Stadında oynanan karşılaşmada Aliağa Masterler; Kalede Hayri, K.Üzeyir, Orhan, Aydın, Şükrü(Lopez), K.Hüseyin, Memduh (Prekazi), Berber Hakan, İbrahim (Laz ibo), Takdir, Uğur (Uğur hoca) on biriyle maça başladı. Zeki, Önder, Sadık, Erol, Kaleci Ayhan ve B.Üzeyir ikinci yarıda oyuna girerek arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Aliağa Belediyesi şehir stadyumunda oynanan karşılaşmadan Aliağa Masterler Takdir ve B.Üzeyir"in golleri ile 2 -1 galip ayrılmayı başardı

 

Maça Aliağa Masterler hızlı başladı.  8.dakikada Hakan"ın pasında Takdir kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak topu kale yerine dışarıya attı.

13.dakikada gelişen Aliağa atağında Şükrü"nün ara pasıyla Hüseyin topla buluştu, defansı geçti, sıfırdan topu dışarı çıkardı. Takdir gelişine vurdu top üst direğe çarpıp ağlarla buluştu: 1-0.

Azurriler golden sonra ataklarını sıklaştırdı. Ancak Aliağa defansında Şükrü, Aydın, Üzeyir ve Orhan"ı geçemedi. 18.dk. da Aydın"ın uzun pasında Takdir yine kaleci ile karşı karşıya kaldı, meşin yuvarlağı direğe nişanladı ve takımını bir golden etti.

25.dk. Uğur  sol kanatta İbrahim"den aldığı topu on sekiz içine ortaladı. Takdir ayak içi ile Hakan"a indirdi. Hakan kafayla tekrar Takdir"in önüne bıraktı Takdir"in şık volesini rakip kaleci doksandan çıkardı.

30. dk Azurrilerin, Alex"le girdiği pozisyonda kaleci Hayri başarılıydı.

33.dk. Memduh"un pasında Uğur çaprazdan vurdu, ancak top dışarı çıktı.

 

2. Yarı

Aliağa Belediye şehir Stadında oynanan karşılaşmanın 2. yarısına Aliağa Masterler oyuncu değiliklikleriyle başladı. Uğur"un yerine geçmiş yıllarda takımın en golcü oyuncusu olan Zeki, İbrahim"in yerine B.Üzeyir girdi.

42.dk. Takdir"in pasıyla topla buluşan Zeki Kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak çok kötü bir vuruş yaparak topu kaleciye nişanladı.

55.dk. Zeki, Memduh"un pasıyla ceza sahasına girdi pas yerine sıfırdan kaleye vurmayı denedi, top kalecide kaldı.

60.dk. Hakan"ın pasıyla yine ceza sahasına giren Zeki topu bu defa B. Üzeyir"e çıkardı,  B.Üzeyir gelişine vurdu: 2-0.

Aliağa"da Kaleci Hayri yerini Ayhan"a, Takdir Önder"e, Hakan Sadık"a, Orhan Erol"a, bıraktı. Oyuna başlayan Önder, girer girmez gol pozisyona girdi, ancak plase bir vuruşla topu kaleciye verdi.

Aydın"ın uzun pasıyla Zeki ile Önder kaleciyle karşı karşıya kaldılar ancak iki kişi bir golü atamadı, Zeki topu kaleciye nişanladı. 65.dk. Azurriler Aliağa defansının arkasına attığı pasla Alex, kaleci Ayhan"ın yanından topu ağlarla buluşturdu ve maç 2-1 Aliağa nın üstünlüğü ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894