• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Mehmet Ali Susam Aliağada

Mehmet Ali Susam Aliağada
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ŞENOL GÖK / CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam Aliağa ziyaretleri çerçevesinde ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ı ziyaret etti, partililerle bir araya geldi.

MEHMET ALİ SUSAM ALİAĞA’DA

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ŞENOL GÖK / CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam Aliağa ziyaretleri çerçevesinde ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ı ziyaret etti, partililerle bir araya geldi.

Parti ilçe örgütü ile esnaf ziyaretleri gerçekleştireceklerini söyleyen Susam yapılan ilçe kongresinde tekrar başkan seçilen Özlem Şan Oğuzhan ve yönetim kurulunu tebrik etti, görevlerinde başarılar diledi.


Mehmet Ali Susam Aliağa'da ile egeplay

Başarılı bir dönem sonrası Aliağa CHP kongre üyelerinin oylarıyla başkanlığa seçilen Özlem Şan Oğuzhan’ın başarılarının devam edeceğini belirten Susam “İnanıyorum ki onu yeni dönemde kurultay delegesi olarak göreceğiz çünkü kendisinin buna hakkı var” dedi.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Aliağa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren’e yapılan saldırıyla ilgili olarak basın açıklaması yapılacağını belirterek “Biz CHP ilçe örgütü olarak bütün arkadaşlarımızla beraber yapılan saldırıyı kınıyoruz CHP’ne mensup hiç kimse sahipsiz değildir, bu anlamda bir basın açıklaması yapacağımız için bugüne kadar bekledik herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermesin. CHP’li her bir üyemize yapılmış saldırıyı şiddetle kınıyoruz, aynı şekilde AKP’li bir meclis üyesine de yapılsa onu da aynı şekilde kınarız çünkü onlar bir görev yapıyorlar. Görevleri nedeniyle böyle bir şeyin yapılmasını kabullenemiyoruz. Bu konuyla ilgili diğer parti ilçe başkanlarıyla da görüşüp ortak bir basın açıklaması yapmayı düşünüyoruz” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’da meclis üyesi olmasının gerektirdiği sorumlulukla hareket etmesinden kaynaklanan bir saldırı olduğunu ifade ederek “Kamu görevi yapan arkadaşımıza yapılan bu saldırıyı bizde kınıyoruz, Hüseyin Ekren’in yalnız olmadığını arkasında partinin, esnaf teşkilatının ve birey olarak kendimin de var olduğunu bir kez daha altını çiziyorum” şeklinde konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam parti ziyareti sırasında yanına gelen Hasbi Şengül İlköğretim Okulu 3.sınıf öğrencisi Kamil Karabacak vücuduna ve kollarına dökülen kaynar sudan dolayı geçirdiği rahatsızlık yüzünden arkadaşlarının alay ettiğini söyledi. Tedavi olması için Susam’dan yardım İstedi. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’da bu talep karşısında “Senin için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım, seninle beraber bu sorunları aşacağız, burada güçlü bir ilçe başkanım var bende senin yanındayım ne yapılması gerekiyorsa ilçe başkanımız bana söyleyecek hiç kimsenin seninle dalga geçmeye hakkı yoktur ben ne gerekiyorsa senin için yapmaya hazırım sana bir şey diyen bana laf söylemiş olur okulda seninle dalga geçenlere söyle bunu. Bundan sonra Kamil benim en iyi arkadaşımdır onun gelecekte çok önemli bir insan olarak memlekete hizmet edeceğine inanıyorum” dedi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894