• BIST 10151.58
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İzmir 25 °C

Mersine Göz Dikti

Mersine Göz Dikti
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın 2009 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Foça Kamuoyunda aday gösterilmeyeceği söylentileri üzerine harekete geçerek

FOÇA SAADET PARTİSİ SERDAR MERSİN"E GÖZ DİKTİ
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ"ın 2009 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Foça Kamuoyunda  aday gösterilmeyeceği söylentileri üzerine harekete geçerek Gazetemiz Hakimiyet Ege aracılığı ile Gökhan Demirağ"a adaylık teklifinde bulunan Saadet Parti Foça İlçe Başkanı Selahattin Şen Gökhan Demirağ"dan olumlu bir yanıt alamadıklarını daha önce düzenlediği bir basın toplantısında açıklamıştı.Foça Mevcut Belediye Başkanından olumlu yanıt alamayan  Foça Saadet Parti bu seferde rotayı başka bir yöne çevirdi.
ŞEN "SERDAR MERSİN İLLA MUHAFAZAKAR BİR PARTİ"DEN ADAY OLMAYI KAFAYA KOYDUYSA GELSİN BİZDEN ADAY OLSUN"
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ"a adaylık teklifinde bulunarak tüm dikkatleri üzerine çeken Saadet Parti Foça İlçe Başkanı Selahattin Şen bu seferde gözünü Foça Ak Parti"nin Foça Belediye Başkan aday adayı olan  Serdar Mersin"e dikti. Foça Ak Parti"de Serdar Mersin"in adaylığı konusunda parti içinde fikir ayrılıkları olduğunu bir tek   biz değil herkes biliyor diyen . İlçe Başkanı Şen “ Serdar Bey illa bir  sağ görüşlü muhafazakar bir partiden aday olmayı kafasına koyduysa Saadet Partisi olarak en az bizde Ak Parti kadar sağ görüşlü ve muhafazakar bir partiyiz. Ak Parti"den Belediye Başkanlığına aday adayı olacağına gelsin Kendisini direk olarak Saadet Partisinden aday gösterelim adaylığını kamuoyuna hemen açıklayalım.ben kendisine tarihi bir fırsat sunuyorum gelsin adayımız olsun  kapımızda gönlümüzde  sonuna kadar açık “şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894