• BIST 10173.42
  • Altın 2435.967
  • Dolar 32.2582
  • Euro 34.9185
  • İzmir 22 °C

MHP 9. Büyük Kurultay

MHP 9. Büyük Kurultay
MHP İzmir il Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 9. Büyük Kurultay öncesinde bazı kişilerin kurdukları internet sitesi aracılığıyla genel başkan adayı olduklarını ilan etmeleriyle ilgili olarak, ''MHP'de genel başkan arayışı yoktur'' dedi.

MHP İZMİR İL BAŞKANI DERVİŞOĞLU: ''MHP'DE GENEL BAŞKAN ARAYIŞI YOKTUR''

 

 MHP İzmir il Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 9. Büyük Kurultay öncesinde bazı kişilerin kurdukları internet sitesi aracılığıyla genel başkan adayı olduklarını ilan etmeleriyle ilgili olarak, ''MHP'de genel başkan arayışı yoktur'' dedi.

     Dervişoğlu, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 8 Kasım Pazar günü Ankara'da yapılacak 9. Büyük Kurultay öncesinde, partisinin çeşitli ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiklerini, ilçe ve belde belediye başkanları ile köy ve mahalle muhtarlarıyla görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

     MHP'nin 2000 yılında, ''Yüzyılla Sözleşme'' adı altında kurultay düzenlediğini, kurultayda dünya, Türkiye ve bölgedeki gelişmelerle ilgili geniş çaplı değerlendirmeler yapıldığını hatırlatan Dervişoğlu, ''Bu kurultayda da geçen 10 yıllık süreç ve gelişmeler değerlendirilecek. Türkiye'nin gelecek vizyonu ortaya konularak, buna uygun plan ve programları belirlenecek. Ayrıca, Türkiye'de yapılan yasal ve Anayasal değişikliklerine uygun olarak parti tüzüğümüz belirlenecek ve kadro değişikliklerine gidilecektir. Bu akşam ilçe teşkilat ve kurultay delegeleriyle bir toplantı yapacağız'' dedi.

     Bazı kişilerin kendi kurdukları internet sitelerinde genel başkan adayı olarak isimlerini geçirdiklerini, İl Başkanlığına yapılan herhangi bir başvuru olmadığını anlatan Dervişoğlu, şunları söyledi:

     ''İki kişi kurdukları internet sitelerinde genel başkan adayı olarak isimlerini geçiyor. Bize yapılmış bir başvuru yok. Delege olamayan bir kişinin 40 imza toplamadan genel başkan adayı olması imkansız. Partinin toplam 1225 delegesinden 40 imzaya ulaşmaları imkansız. Partimizde genel başkan arayışı yoktur, böyle bir eğilim de yoktur. Bu kişilerin yaptıkları fantezidir. İsimlerini cilalamak, siyasi popülarite kazanmak ve kurultayda bir iki laf söylemek amacındalar. Bu kişiler gereken cevabı kurultayda alacaklar.''

     Kurultay'a ''Sonsuza Kadar Var Ol Türkiye'' parolasının belirlendiğini, sonrasındaysa mitingler gerçekleştireceklerini kaydeden Dervişoğlu, ''MHP, hiç bir siyasi parti, dernek, sivil toplum örgütünün organizasyonunda yer almayacak. MHP, bu organizasyonları kendisi yapacak güçte bir partidir' dedi.

     Demokrat Parti ile Anavatan Partisi'nin birleşmesiyle ilgili bir soruya da Dervişoğlu, ''Bu birleşmenin çok ciddi tesiri olmaz. Çünkü bu birleşme 2007 seçimlerinde denendi. Bu birleşmeden yeni bir sinerji çıkmadığı görüldü'' diye yanıtladı. 

ALİAĞA'NIN  İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

www.aliagahaber.com

www.yenivizyon.net

www.gunaydinaliaga.com

www.aliagaspor.com

www.aliagamiz.com

 

DİĞER İNTERNET SİTELERİMİZ  İÇİN TIKLAYINIZ

www.bakircay.com

www.egehakimiyet.com

www.haberofisi.com

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ    www.gunaydinaliaga.com

BAKIRÇAY  GAZETESİ             www.bakircay.com

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

VAZİYET GAZETESİ                  www.aliagahaber.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ                   www.haberofisi.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ          www.aliagaspor.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ        www.aliagamiz.com

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894