• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İzmir 18 °C

MHP’de Kongre Zamanı

MHP’de Kongre Zamanı
Üç yılda bir yapılan kongrede son başkan adayı ise gemi yan sanayicileri derneği ikinci başkanı işadamı Abdürrahim Aydemir oldu.

ALİAĞA MHP"DE KONGRE ZAMANI

 

MHP İLÇE BAŞKANI NAİL KAYMAK”ADAY DEĞİLİM”

 

İŞADAMI ABDÜRRAHİM AYDEMİR, “GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ İLE MHP BAYRAĞINI ZİRVEYE DİKECEĞİZ”

 

 MHP Aliağa ilçe teşkilatı 18 07 2009 da olağan kongreye gidiyor. İlçe başkanı nail kaymak"ın aday olmayacağını açıklamasının ardından cumartesi yapılacak olan kongreye bu güne kadar iki başkan adayı  adaylıklarını kamuoyuna açıkladılar.   Üç yılda bir yapılan kongrede son başkan  adayı  ise gemi yan sanayicileri derneği ikinci başkanı işadamı Abdürrahim Aydemir oldu.

Cumartesi günü yapılacak olan 9. olağan kongre 18 07 2009 cumartesi gün öğlen saatlerinde başlayacak. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından başkanlık l divanı seçilecek.

Faaliyet raporunun  okunması ve ibrası sonrası mali raporun okunmasına geçilecek. İlçe başkan adaylarını yapacağı konuşmaların ardından seçimlere geçilecek.

Cumartesi günü  Atatürk kültür merkezi"nde yapılacak olan  9. olağan kongrelerine tüm Aliağalıları davet ettiklerini belirten Aliağa ilçe başkanı Nail kaymak, “yapılacak olan kongrede aday değilim. Bu güne kadar üç adayımız oldu. Mehmet özkurt, Muammer salbaş, Abdürrahim Aydemir . partimizde demokrasinin en güzel örneği sergileniyor. 9. olağan kongremize 3 aday ile gidiyoruz. Kongrede delegenin iradesi ilçe başkanımız ve yönetim kurulumuz şekillendirecek.  Milletimize, partimize ve Aliağamıza hayırlı olsun. Kongremize MHP İzmir il başkanı  Ümit Akkuş, büyükşehir belediye başkan adayımız ve eski il başkanımız Musavvat Dervişoğlu, sanayi ve teknoloji  eski bakanı İzmir milletvekilimiz  A. Kenan Tanrıkulu ve İzmir milletvekili Erdal sipahi"nin yüksel katılımlarını bekliyoruz. Kongremize tüm Aliağalılar davetlidir. Dedi.

 

 

MHP İLÇE BAŞKANI NAİL KAYMAK”ADAY DEĞİLİM”

 

Cumartesi günü yapılacak olan kongrede Aday olmayacağını açıklaması ile tüm partilileri üzen Aliağa ilçe başkanı Nail kaymak kongre sonrası delegenin yüksek taktiri ile seçilecek olan yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine yirmi yıllık bilgi ve birikimlerimi paylaşmaya devam edeceğini söyledi.

 Kaymak, “20 yıldır Aliağa"da MHP çatısı altında siyaset yapıyorum. Önemli çalışmalarımız ve mücadelemiz oldu. MÇP kuruculuğu ve yöneticiliği ile başlayan siyasi hayatımda dört yıl ülkü ocakları başkanlığı yaptım. 10 yıldır da bana gösterilen güven ile ilçe başkanlığı görevimi sürdürdüm. Aliağa"da en uzun süreli parti ilçe başkanlığı bana nasip oldu. Bunun gururunu yaşıyorum. Yaptığımız bir çok çalışmanın yanında bence en önemlisi. Şehir merkezinde önemli bir yerde Partime ve ülkü ocaklarına bina kazandırdım. Aliağa"da kendi mülkünde olan tek siyasi parti MHP"dir. Partimi kira köşelerinden kurtardım.  Bu kongre ile hoşçakal demiyoruz. Siyasete merhaba diyorum. Siyaseti değil ilçe başkanlığını bırakıyorum. Seçilecek olan yeni yönetimi bilgi ve birikimlerimden eksik bırakmayacağım. Her zaman maddi ve manevi yanlarında olacağım. Partime hizmete devam edeceğim.”dedi.

 

 

İŞADAMI ABDÜRRAHİM AYDEMİR, “GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ İLE MHP BAYRAĞINI ZİRVEYE DİKECEĞİZ”

 

Gemi yan sanayicileri derneği ikinci başkanı işadamı Abdürrahim Aydemir yaptığı açıklama ile cumartesi günü yapılacak olan kongrede aday olduğunu açıkladı. Aydemir, “Delegelerimizin ısrarı ile aday oldum.  Kongrede delegelerimizin iradesi ile seçildiğim taktirde MHP"yi yerelde ve genelde daha ileriye götürmek için yönetim kurulum ile birlikte elimden geleni yapacağım bu kongre ile yapacakları görev değişimi ile yorgun kadroların dinlendirilmesi gereği her zaman vardı.  Aliağa MHP çatısında görev değişikliği ihtiyacı vardı. Bu güne kadar  çalışmaları ile hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Kongrede delegenin taktirleri ile seçilmem halinde ben ve yönetim kurulum her ne sebeple ile partimizden kopmuş tüm arkadaşlarımızı aynı çatı altından toplayıp, yapacağımız siyasi seferberlik ile  tek vücut olacağız.  Birlik ve beraberliği tahsis etmek, birinci görevimiz olacak. Küskünlükleri ve alınganlıkları bir kenara bırakarak partimizi iktidara taşımak için tüm güçlerimizi seferber edeceğiz. Yapılacak kongrede oluşturacağımız yeni yönetim ile partimize ve Aliağa"ya daha iyi hizmet verebileceğime inandığım için arkadaşlarımın da desteğini alarak aday olmaya karar verdim. Delegelerimiz layık görüp beni başkan seçerlerse onları mahcup etmemeye, başlarını öne eğdirmemek için  çalışacağım. Katılımcı, şeffaf, her türlü fikrin ifade edilebildiği, bütün ülkücüleri kucaklayan, Aliağamızın ve ülkemizin meselelerine duyarlı, toplumun bütün kesimlerini temsil eden, Ülkücü Ahlak ve edebe bürünmüş bir teşkilat yapısı ile MHP Aliağa ilçe başkanlığına adayım”dedi.

Ülkücü hareket"in  MHP genel Başkanı  Sn. Devlet Bahçeli"nin dediği gibi sosyal maliyeti çok  yüksek bir siyaset harekettir.” Sözüne dikkat çeken MHP ilçe başkan adayı aydemir,” MHP çizgisini ve ülküsünü yaşatmada çok ağır bedeller ödeyen bir hareket,verilen bunca emeğin yanında hedefimiz Aliağa"da MHP"yi iktidara taşımaktır. Bu anlamda duyarlı delegelerimizden destek bekliyoruz ”dedi. / Haber Foto : Şenol GÖK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894