• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 18 °C

MHP'den Anlamlı Ziyaret

MHP'den Anlamlı Ziyaret
ALİAĞA HABER / Aliağa mhp ilçe teşkilatı anneler gününde şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Aliağa ilçe başkanı abdurrahim aydemir ve kadın kolları başkanı meral yetiş ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin ziyareti gün boyu sürdü. MHP ilçe başkanı abdur

ALİAĞA MHP ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

 

ANNELER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET

 

ALİAĞA HABER / Aliağa mhp ilçe teşkilatı anneler gününde şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Aliağa ilçe başkanı abdurrahim aydemir ve kadın kolları başkanı  meral yetiş ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin ziyareti gün boyu sürdü. MHP ilçe başkanı abdurrahim aydemir şehit ailelerini her fırsatta ziyaret etmeyi ihmal etmediklerini söyledi.

Aydemir, “vatan savunmasında şehit düşmüş evlatlarımızın ailelerini ziyaret ettik. Böyle bir günde anaların evlatlarının eksikliğin en çok hissettikleri bir günde onları yalnız bırakmadık. Aliağalı şehitlerimiz Bülent kula, Bahattin Elden ve Bülent yanpala"nın annelerini ziyarete giderek ellerinden öptük.  Anneler günü onlar için evlatlarının eksikliğini ve acısını daha çok hissetleri gün olan Anneler gününde  ziyaret ettik. Bir nebzede olsa acılarını dindirdik. Anlamlı günde yanlarında olduk. Onlar bizim analarımız vefat eden vatan uğruna can veren evlatları da bizim evladımız bu tür ziyaretlerimiz her fırsatta devam edecek.”dedi.

Şehit ailelerinden Bülent kula"nın annesi Selime Kula"da ziyaretten çok memnun olduklarını söyledi.  Kula, “sağ olsunlar her fırsatta yanlarımızda oluyorlar. Bayram seyran ziyaretlerimize geliyorlar. Allah razı olsun.”dedi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894