• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 17 °C

MHP'den Birlik Beraberlik Çayı

MHP'den Birlik Beraberlik Çayı
ALİAĞA VİDEO HABER / İzmir’in Aliağa İlçesinde MHP Kadın Kolları Birlik ve Beraberlik çayı düzenledi. Organizasyona MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili ve Eski Sanayi Ve Ticaret Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu,

 

 

 

 

MHP ALİAĞA KADIN KOLLARI BİRLİK VE BERABERLİK ÇAYINDA BULUŞTU

 

AHMET KENAN TANRIKULU “SİYASETİN KADINI ERKEĞİ YOKTUR”

 

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU “ÜLKE SİYASETİNDE ÖNÜMÜZE DAYATILANLARI VE KURULAN TUZAKLARI BOZMAK MHP"NİN GÖREVİDİR”

 

ALİAĞA VİDEO HABER / İzmir"in Aliağa İlçesinde MHP Kadın Kolları Birlik ve Beraberlik çayı düzenledi. Organizasyona MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili ve Eski Sanayi Ve Ticaret Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem, İzmir Teşkilat Başkanı Ümit Akkuş, İlçe Yönetimi ve partililer ile çok sayıda kadın katıldı. MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili ve Eski Sanayi Ve Ticaret Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu ile İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu"nun eşlerininde katıldığı birlik ve beraberlik çayında bir konuşma yapan Aliağa Kadın Kolları Başkanı Meral Yetiş yeni yönetim olarak gerçekleştirdikleri ilk etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek “Bizlere vermiş olduğunuz destekle hedeflerimize ulaşmamızda daha heyecanlı ve daha gayretli bir çaba sarf edeceğiz. Hızlı ve güçlü adımlar atmamıza verdiğiniz desteklerden ötürü herkese sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum dedi. 

 

ABDÜRRAHİM AYDEMİR “KADININ OLMADIĞI YERDE BAŞARI OLMAZ”

 

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir etkinlikte yaptığı konuşmada kadının önemine değinerek yeni ilçe yönetiminde yer alan kadın kollarının ilk etkinliğinde buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti ve “Kadının olmadığı yerde başarıdan söz edilemez.” Dedi. Abdürrahim Aydemir Kadın kollarının Meral Yetiş başkanlığında kurulduğunu ve çalışmalarına başladığını ifade ederek “Günümüzde pahalılığa, hayat şartlarına karşı ailenin geçimine yardım eden, her zorluğa göğüs geren çok kıymetli hanımefendilerimizden öğreneceğimiz çok şey var. Hayatını çocuklarına adamış karşılıksız sevginin, hoşgörünün temsilcileri olan hanım arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor ve rahatsızlığımdan dolayı kutlayamadığım anneler gününüzü kutluyorum. Kadın elinin değdiği yerde hayır ve bereket vardır. Bu nedenle hanım kardeşlerimizi aktif olarak davaya hizmet etmeye çağırıyorum.” Dedi

 

İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem de Aliağa Kadın Kollarının birlik ve beraberlik çayında olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek “Önümüzde referandum ve genel seçimler var. Sandıkta verilecek bir oy bizim ve memleketimizin geleceğini belirleyecek ve tarihi şekillendirecek. Şu anda iktidarda bulunanlar gaflet ve delalet içindedirler. Topraklarımızı bölmeye, yıllardır aynı coğrafyada kardeşçe yaşadığımız insanlarla ayrımcılığa yönelmişlerdir. Bunlara karşı bizler Cumhuriyetine, Atatürk ilke ve inkilaplarına, devletimizin temel kuruluş felsefesine bağlı insanlar olarak geleceğimize sahip çıkmalıyız. Bize düşen görev her zamankinden çok daha önemlidir. Sizlerin sayesinde tek başına iktidara geleceğimize inanıyorum. Hedef tek başına iktidar” dedi.

 

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU “TÜRKİYEDE TAHTERAVALLİ SİYASETİ UYGULANMAYA SOKULMAK İSTENİYOR”

 

Birlik ve Beraberlik Çayında bir konuşma yapan MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu MHP"nin iktidar yolculuğunda taş üstüne taş koyanları birer kahramana benzeterek “ Türkiye"nin çok ciddi problemleri var. Ekonomik sıkıntılar unutuldu, işsizlik unutuldu, kaynamayan kaplar unutuldu. Her geçen gün farklı farklı simaların Türk siyasetine dayatıldığına şahit oluyorum. Başlangıçta sıradan bir komplo gibi tarif edilen sıradan bir işin siyasi senaryoya dönüştüğüne şahit oluyoruz. Merkezin sağı ile merkezin solunu devamlı birbirlerine tokuşturarak ve bizzat merkezin içini boşaltarak oraya parti ikamet eden, lider ikamet eden siyaset mühendisliği müessesesi MHP"nin önlenemez yükselişi karşısında MHP" ye sızamayınca siyasi rakipleri üzerinde operasyon yapmaya kalkışmış ve bunda da başarılı olmuşlardır. Türkiye de tahterevalli siyaseti yeniden uygulanmaya çalışılmaktadır. Bir tarafta CHP, diğer tarafta da AKP var. “ dedi.

 

DERVİŞOĞLU “ÖNÜMÜZE YEMEK PİŞİRİP SÜRÜYORLAR. BİZ PİŞMİŞ AŞA SU KATMALIYIZ”

 

MHP" nin çok büyük bir sorumluluğu olduğunu sözlerine ekleyen Müsavat Dervişoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Yerel iktidarda CHP, genel iktidarda da Ak Parti var. Milletten uzaklaşma eğilimi gösteren siyasilere karşı dur diyebilmek için, muhafazakarlık kisvesi altında teslimiyetçiliği sürdürenler için MHP ye düşen görev pişmiş aşa su katmaktır. Farklı senaryolar ile bizim emeklerimize helal getireceklerini sanıyorlar ama biz buna izin vermeyeceğiz. Kadını erkeği, yaşlısı genci sıradan gaileleri bir tarafa bırakarak bir istikbal sorumluluğu ile karşı karşıya olduğumuzu doğru değerlendirmek ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlara karşı milli bir duruş sergilemeliyiz. Başkalarının yaptığı gibi kayıtsız kalamayız. MHP"nin önüne birileri tuzak koyuyorsa o sadece MHP"nin değil büyük Türk milletine kurulmuş bir tuzaktır. O tuzağı bozmakta bizim boynumuzun borcudur.”

 

A.KENAN TANRIKULU “ALİAĞA DAN BAŞLAYAN KERVAN ÖNCE İZMİRİ ARDINDAN DA ANKARAYI İÇİNE ALACAK”

 

MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili ve Eski Sanayi Ve Ticaret Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu da bir konuşma yaparak kadınların önemine değindi. Tanrıkulu “ Yüce Peygamber Cennet Anaların Ayakları Altındadır diyor. Bu yüce mertebeye ulaşan sizlersiniz” dedi. Tanrıkulu konuşmasında şu konulara değindi; “ MHP Kadın Kolları çok eskilerden beri kuruldu ve Türkiye"nin her tarafında çalışmalar yapıyor. 1999 yılından bu yana da gerek İzmir de ve gerekse Aliağa da omuz omuza her yerde siyaset yaptık. Ancak şimdi görüyorum ki Aliağa"nın Kadın Kolları, İlçe Yönetimi ile birlikte büyük bir şevk ile yola çıkmış. Bu kervan Aliağa"dan başlayarak önce İzmir"i, ardından da Başkent Ankara"yı içine alacak ve oraya kadar ulaşacaktır. Siyasetin kadını erkeği yok. Siyasi bir başarı varsa toplumun her kesimi ile elde edilen bir başarıdır. Siyaseti öğreneceğiz ve birlikte başaracağız. Aliağa da bizim hükümetimiz döneminde yapılan onlarca iş var, yatırım var, sağlanan iş imkanları var. Bunları sokak sokak ev ev anlatacağız ve anlatmak zorundayız. Sizlere büyük iş düşüyor. Yaratanın en büyük parçasının en küçük özelliği yani yaratma özelliği sizlerde. Bu çok kutsal bir özellik. Bugün burada ki heyecanınızı her tarafa yaymalısınız. Önce kendimizden başlayacağız, maddi ve manevi temizleneceğiz ve ülkemizi temizleyeceğiz. Şimdi seçilerde ve referandum öncesi böylesi organizasyonlar ile enerji toplayın”

 

Kahraman Maraşlı ozan Ahmet Şahballı" nın sahne aldığı ve türkülerle coşturduğu MHP Kadın Kolları Birlik ve Beraberlik Çayı"nda, yaklaşık 250 kadın gönüllerince eğlenerek referandum ve genel seçim öncesi enerji depoladılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894