• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 20 °C

MHP’den İzmir’de Gövde Gösterisi

MHP’den İzmir’de Gövde Gösterisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli talimatlarıyla gerçekleştirilen “Diyar Diyar Anadolu Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı” İzmir İl Başkanlığının ev sahipliğinde Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda gerçekleştirild

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli talimatlarıyla gerçekleştirilen “Diyar Diyar Anadolu Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı” İzmir İl Başkanlığının ev sahipliğinde Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda gerçekleştirildi. Manisa, Aydın, Denizli, Uşak, Muğla ve Burdur İl Teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız Başkalık etti. MHP’nin TBMM Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan da toplantı divanında yer alan isimlerdi. Toplantının açılış konuşmasını İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yaparken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün partililere hitap edenler arasındaydı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla MHP Genel Merkezi tarafından “siyasi ve stratejik planlanması yapılarak başlatılan Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantılarından biri de geçtiğimiz gün İzmir İl Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. “Diyar Diyar Anadolu” temalı ve 2024 yerel seçimlerine hazırlık amacı taşıyan toplantıya katılım çok yüksek seviyedeydi. Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fethi Yıldız’ın yaptığı toplantıda, Fethi Yıldız ve TBMM Grup Başkan Vekili Erkan Akçay yaptığı sunumlardan sonra, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MYK Üyesi Ali Uçak, MYK Üyesi Burak Pehlivan, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve katılımcı il başkanları partililere hitap etti. Toplantıda katılımcı vilayetlerin bütün belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, diğer yerel yöneticiler ve gönüllü kuruluşları da katıldı.

Şahin; Türk Mucizesi

Toplantının açılış konuşmasını yapan İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, konuşmasına “Liderimizin tespit ve ifadeleri ile Dünyanın Yeni Bir Türk Mucizesinden Başka Şansı Kalmamıştır. Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı, Türk ve Türkiye Yılı beklenen mucizenin müjdecisidir.” İfadelerine yer verdi. Bilhassa Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çeken İl Başkanı Şahin, “Niçin daha güçlü bir ülke olmalıyız, şimdi daha iyi anlaşılmaktadır. MHP’nin elli yıllık güçlü Türkiye hedefi şimdi daha iyi görülmüştür. Liderimizin 2023 Lider Ülke Türkiye, 2053 Bölgesinde Süper Güç Türkiye vizyonu hedefi mutlaka gerçeğe dönüşecektir. Atatürk’ün hedeflerine mutlaka ulaşacağız.” Dedi.

HDP ve CHP’ye Bırakılamaz

Konuşmasında yerel seçimlerin önemine de vurgu yapan İl Başkanı Veysel Şahin, “Önümüzde başarıyla geçireceğimiz bir seçim daha var. Yerel yönetimlerle merkezi yönetimler ikilemini ortadan kaldırma devlet ve yerel hizmetleri tek bir hedefe yöneltmek artık mecburiyet olmuştur. Ülke kaynaklarımız, insanımızın alın teri ve emekleri PKK Yandaşı HDP Belediyelerinde ve Bankamatik merkezili çağdışı CHP Belediyelerinde heba edilemeyecek kadar kutsaldır. Bizim için yılmak yok, yorulmak yok! Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince fert fert, adam adama insanımıza doğruları anlatacağız. Her seçim olduğu gibi önümüzdeki seçimler de bu manada çok önemlidir, çok değerlidir ve çok kıymetlidir. Bizim izah edemeyeceğimiz ve savunamayacağımız hiçbir siyasi adımımız yoktur. Ama onların milletimize yutturamayacakları yalanları ve iftiraları var. Bizim saf ve temiz vatan sevdamız, onların ise batının elinde oyuncak olmuş kırık dökük masaları var. Bizim yüreğimiz, Onların ise HDP ile ortaklıkları, Sivas Olayları şaibeleri ve çıkarcı ittifakları var! Bizim ise yalnızca ve yalnızca imanımız ve fikrimiz var. Bu iman ve fikri önümüzdeki yerel seçimlerde Liderimizin gösterdiği hedeflere ulaşmak için kullanacağımıza inanıyorum.” Diyerek sözlerine son verdi.

Altı İl Teşkilatı Ağırladı

Toplantı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Başkanı Şahin, “Teşkilat Başkanımız Sayın Semih Yalçın’dan Genel Başkanımızın talimatlarını aldığımızdan itibaren hemen çalışmalarımızı başlattık. İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve İlçe teşkilatlarımızla gerekli görüşmeleri ve bilgilendirmeleri yaptık. Böylesine önemli bir toplantının Ev sahibi olarak üzerimize düşen bütün vazifeleri eksiksiz olarak yapmak için hazırlıklara başladık.

Üç Bin Dava Arkadaşımızı

Toplantı günü İzmirli Türk Milliyetçileri ile birlikte Manisa, Aydın, Uşak, Denizli, Muğla ve Burdurlu dava arkadaşlarımızı ağırlamak için üç bin kişilik hazırlık yaptık. Bilhassa uzak ilçelerimizden ve katılımcı vilayetlerden gelen dava arkadaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamak için tüm önlemleri aldık. Üç bin misafirimiz için sabah kahvaltısı, su, çay ve öğle yemeği hazırlattık. 

Görkemli Olacağını Biliyorduk

Türk Milliyetçilerinin, partililerimizin dolayısıyla dava arkadaşlarımızın önümüzdeki seçimlerde Liderimizin ve Genel Merkezimizin etrafında kenetlendiğini görüyoruz. 2024 Yerel Seçimlerinin MHP ve Cumhur İttifakı açısından son derece başarılı olacağına, hedeflenen amaca ulaşılacağımıza inanıyoruz. Bu sebeple toplantımızın çok yüksek seviyede bir katılımla gerçekleşeceğini biliyorduk. Bunu bir kez daha görmüş olduk. Katılımcı il teşkilatlarımızın da aynı ruh ve heyecanla toplantılarımıza iştirak etmeleri toplantımızın kalitesini arttıran etkenler arasındaydı.

Liderimize ve Kadrosuna Teşekkür Ederiz

Muhterem liderimizin ve Genel Merkezimizin böyle bir toplantı için İzmir’i ev sahibi olarak seçmeleri bizlere son derece büyük gurur vermiştir. Teşekkürlerimi arz ediyorum. İzmirli dava arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma, İlçe teşkilatlarıma, Ülkü Ocaklarımıza, Gönüllü Kuruluşlarımıza ve katılımları ile şeref veren Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Uşak ve Burdur il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Biz büyük bir heyecanla 2024 Yerel Seçimlerine Hazırız” ifadelerini kullandı.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894