• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Motorsikletçiler Sezon Kapattı

Motorsikletçiler Sezon Kapattı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Başarılı bir sezon geçiren Aliağa Belediyesi Motorsiklet Pist Yarışı Takımı Aliağa Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği tyre burn-aut (lastik yakma) şovu ile sezonu kapattı.
ULUSAL VE ULUSLARARASI YARIŞLARDA ALİAĞA BELEDİYESİ’Nİ BAŞARIYLA TEMSİL EDEN ALİAĞA BELEDİYESİ MOTORSİKLET PİST YARIŞI TAKIMI’NDAN TYRE BURN-AUT SHOW
 
ALİAĞA BELEDİYESİ MOTORSİKLET PİST YARIŞI TAKIMI SPORCULARINDAN BAŞKAN OĞUZ’A DEV TABLO HEDİYE
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Başarılı bir sezon geçiren Aliağa Belediyesi Motorsiklet Pist Yarışı Takımı Aliağa Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği tyre burn-aut (lastik yakma) şovu ile sezonu kapattı.  Demokrasi Meydanı’nda toplanan izleyicilerin meraklı bakışları altında lastik yakma şovunu gerçekleştiren Aliağa Belediyesi Motorsiklet Pist Yarışı Takımı sporcuları Dr. Yavuz Kemal Aygün ve Burak Albayrak izleyiciler arasında bulunan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren’e sezon içinde yurtdışı ve yurtiçi yarışlarda çekildikleri resimlerden oluşan birer tablo armağan ettiler.
 
Başkan Oğuz’a dev tablo
 
Aliağa Belediyesi Motorsiklet Pist Yarışı Takımı sporcularından Dr. Yavuz Kemal Aygün; “Bu sezon dördü İstanbul Park, diğer dördü; Yunanistan, Bulgaristan, İspanya ve Portekiz’de olmak üzere 8 yarışa katıldık. Çok başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Superbike 1000 CC kategorisinde yarışan takım arkadaşım Burak Albayrak genel klasmanda sezonu Türkiye 2.cisi olarak tamamlarken ben de Suprestok 600 CC kategorisinde mücadele ederek Türkiye 3.sü oldum. Aliağa Belediyesi’ni yurt içi ve yurt dışı yarışlarda başarıyla temsil ettik. Gelecek sezon çok daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Sezon boyunca desteklerini esirgemeyen Aliağa Belediyesi’ne ve başkanımız Turgut Oğuz’a çok teşekkür ederiz.” dedi.  Motosiklete meraklı gençlere eğitim vermeyi düşündüğünü belirten Dr Aygün; “Aliağa bu anlamda potansiyeli yüksek bir kent, bu spora kabiliyeti ve merakı olan gençleri geçtiğimiz aylarda motor kazasında kaybettiğim arkadaşım Vecihi Erkin Korkmaz anısına ücretsiz olarak eğitmek istiyorum.” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894