• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İzmir 13 °C

Mühür Ömer Turgut Oğuzda

Mühür Ömer Turgut Oğuzda
Partilileri ve seçilen CHP’li meclis üyeleri ile birlikte ilçe seçim kuruluna gelen Oğuz İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mestan Özgür Özcan’ın elinden mazbatasını aldı.

ALİAĞA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM YAPILDI

 

 

29 Mart yerel seçimlerini rakibi Aliağa Belediye Başkanı ve AKP Aliağa Belediye Başkan Adayı Tansu Kaya"nın büyük bir oy farkı ile önünde tamamlayarak ve Aliağa Belediye Başkanı olan CHP Adayı Ömer Turgut Oğuz ilçe seçim kurulundan mazbatasını almasının ardından Aliağa Belediye Başkanlığı makamına gelerek AKP Adayı Tansu Kaya"dan koltuğu devir aldı.

 

 

Partilileri ve seçilen CHP"li meclis üyeleri ile birlikte ilçe seçim kuruluna gelen Oğuz İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mestan Özgür Özcan"ın elinden mazbatasını aldı. Mazbata töreninin ardından başkan Oğuz ve ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan Atatürk Anıtına çelenk koyarak bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.  Sonrasında CHP ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile birlikte Aliağa Belediyesi"ne gelen Oğuz koltuğu devir almadan önce Kaya"dan belediye borçları ile ilgili kısa bir brifing aldı. Eski başkan Kaya “Ben makamımı devir alırken eski belediye başkanı Süleyman Akbıyıkoğlu mühür kimde ise Süleyman o dur demişti.Şimdi 5 yıl boyunca mühür sizde olacağı için Süleyman"da siz olacaksınız” diyerek başkanlık makamını ve temsili mühürü başkan Oğuz"a teslim etti.  

Devir teslimin ardından başkan Turgut Oğuz yaptığı açıklamada “söz verdiğimiz gibi halkın bir kuruş parasını çar çur ettirmeyeceğim başkanın vermiş olduğu borç rakamları ile bizim denetleme kurulundan öğrendiğimiz borç arasında fark var bize göre bu borç biraz daha fazla, inceleyip borcun ne olduğunu göreceğiz. gördüğümüz rakamlara göre Aliağa Beleidyesi'nin borcunun az olduğunu gösteriyor” dedi.

Başkanlık makamını ve mühürü teslim almasının ardından eski belediye başkanı Tansu Kaya"yı yeni başkan Oğuz belediye giriş kapısına kadar yolcu etti.Başkan Oğuz makamına yeniden geçerek partililerin ve halktan gelen tebrikleri kabul etti.

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894