• BIST 10047.74
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Musavvat Dervişoğlu Aliağa'da

Musavvat Dervişoğlu Aliağa'da
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / MHP İzmir il eski başkanı Musavvat Dervişoğlu teşekkür ziyareti kapsamında Aliağa ilçe teşkilatını ziyaret etti.

MUSAVVAT DERVİŞOĞLU"DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

MUSAVVAT DERVİŞOĞLU,” MİLLETİN İRADESİ İLE AKP 12 HAZİRAN GÜNÜ SİYASETİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖMÜLECEKTİR

 

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / MHP İzmir il eski başkanı Musavvat Dervişoğlu teşekkür ziyareti kapsamında Aliağa ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 

 

VİDEO'NUN DEVAMINI İZLEMEK İÇİN www.alfativi.net TIKLAYINIZ

 

Musavvat Dervişoğlu"nun ziyaretine  2. bölge aday adayı Mustafa Emre Eryıldıran 1 bölge adayları Eski il başkanı Ümit Akkuş, eski il başkan yardımcısı Hasan yıldız eşlik ettiler.

Eski il başkanı Musavvat Dervişoğlu il başkanlığı boyunca çalışma fırsatı bulduğu ilçe yönetimine ve başkanına şahsı adına teşekkür etti.  Dervişoğlu ilk kez genel başkan ağırlamasında bulunan Aliağa ilçe yönetimine de düzenledikleri kusursuz ağırlama için ayrıca teşekkür etti.

Dervişoğlu ilçe binasında partililere yaptığı konuşmada hangi bölgeden aday gösterileceğinin takdirini genel merkez bıraktığının altını çizdi.

Dervişoğlu,  “yaklaşık 10 yıl yönetici ve il başkanı olarak görev yaptım milliyetçi hareket partisinin kendi iç hukuku çerçevesinde belirlediği takvim üzerine de 24. döneme parlamentosunda milletvekili  aday adayı olabilmek içim yıl sonu itibarı ile  il başkanlığı görevimden ayrıldım.  eski il başkanı sıfatı ile ilçe ziyaretlerine başladım.  bu teşekkür ziyareti olmakla birlikte arkadaşlarımız işle ziyaretlerimde genel seçimler için istişarelerde bulunuyoruz. kulis yapmak için değil teşekkür ziyareti için buradayım ben kendimi teşkilatıma ve İzmir halkına emanet ederek siyaset yapmayı tercih ediyorum. adaylığım da da uzun süre il başkanlığı yapmış olmama sebebi ile hangi bölgeden aday olacağım konusunu genel merkezimin taktidirine bıraktım. hangi bölgeden aday olursan olayım bölgelerin tamamında seçim çalışmalarına katılacağım.”dedi.

Dervişoğlu MHP"den 24. dönem içim aday adayı olan tüm çalışma arkadaşlarının siyaseten yeterli, liyakat ve ehliye sahiptir. ben ne isem diğer arkadaşlarımda aynı niteliklere sahiptir. Yüzden fazla arkadaşımız  İzmir"den  milletvekili aday adayı olarak başvurmuştur bu partimiz için onur verici bir olaydır.  Sırlama ne olursan bizim aday arkadaşlarımız görevi sandıklar açılıncaya kadar partimizin emrinde çalışmaktır.  Ülkemiz zor günler yaşamaktadır. bunları ziyaret ettiğimiz ilçelerde bildiğimiz konuları ve sıkıntıları gözlerimle görüp kulağımızla duyuyoruz  ekonomik sıkıntı had safhada olduğu gibi bin yıllık kardeşliğimizde zedelenmeye çalışılmaktadır.  iktidar ve onların yandaşlarını dışında memnun kimseye rastlayamadık. Ekonomik sıkıntılar Ailede soyla çöküntülere de neden oldu.  Türkiye sorunların aşabilmesi için güçlü bir siyasi iradeye  kapsamlı ve geniş bir programa ihtiyacı var. Milliyetçi Hareket partisi böyle bir program ile halkın huzuruna çıkarak Aziz milletimizden Tek başına iktidar için yetki istemektedir. halkımız çektiği sıkıntının ve zulmün hesabın 12 haziran"da sandıkta verecektir. Bu zulmün hesabını AKP"den soracağı gibi CHP"nin kadrolarına da tepkili olan halkımız 12 Haziranda dipten genle dalga gibi, tusunami gibi geliyor. Allah nasip edecek göreceğiz . Bütün oyların MHP"ye aktığına şahit olacaksınız. bu dipten dalga da göreceksiniz ki 12 haziranda AKP iktidarını al aşağı edip süpürecektir. Bu sebep ile kendimize güvenmek mecburiyetindeyiz. Her zaman dediğim gibi gönüllerimiz ve iradelerimizi birleştirmek mecburiyetindeyiz. İman etmek ve kararlılığımızı sergilemek mecburiyetindeyiz. Ama şu bilinmelidir ki kuyudan çıkan feraha erer ama yüksekten düşen kurtulamaz. Milletin iradesi ile AKP 12 Haziran günü siyasetin çöplüğüne gömülecektir “dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894