• BIST 10319.96
  • Altın 2464.337
  • Dolar 32.2064
  • Euro 35.1089
  • İzmir 20 °C

Nergiz 0 Aliağaspor 7

Nergiz 0 Aliağaspor 7
ALİAĞA HABER / 2. Amatör Küme 1. grupta 9 puanlı iki takımın mücadelesinden Aliağaspor farklı galip geldi. Çiğli Galip Öztürk Stadında oynanan maçta yeşil beyazlılar ilk yarıyı 5-0 önde kapatırken ikinci yarıda da 2 gol bularak sahadan 7-0 galibiyetle ayr

NERGİZ HAFİF GELDİ. NERGİZSPOR: 0 ALİAĞASPOR: 7

ALİAĞA HABER / 2. Amatör Küme 1. grupta 9 puanlı iki takımın mücadelesinden Aliağaspor farklı galip geldi. Çiğli Galip Öztürk Stadında oynanan maçta yeşil beyazlılar ilk yarıyı 5-0 önde kapatırken ikinci yarıda da 2 gol bularak sahadan 7-0 galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla yeşil beyazlılar en yakın rakibi olan Nergizspor  ile aradaki puan farkını  4. hafta sonunda  3"e çıkardı ve liderliğini devam ettirdi. Futbol Şube Sorumlusu Özkan Kaçar"ın da izlediği maç öncesi sahada örnek tablo vardı. Çiçeklerle Aliağasporlu futbolcuları karşılayan Nergizsporlu oyuncuların yanı sıra  taraftarlar da  maç öncesi iki takım oyuncularını tribünlere çağırdı. Maç içinde zaman zaman sertlikler yaşansa da  karşılaşma sonrası da sahada dostluk hakimdi.

STAD: ÇİĞLİ GALİP ÖZTÜRK
HAKEMLER: Nedim Gülgür(5), Uğur Topaloğlu (6), Yunus Emre Değirmenci(7)
NERGİZSPOR: Uğur (3), Kaan (3) (Dk 25 Dündar 4), Mehmet Gökbudak (4), Hüseyin (5), Mehmet Bilgili (4), Onur (4), Erman (4) (Dk 46 Şahin 5), Çağlar (4), Mestan (5), Kenan  (4) (Dk 72 Emrullah 3), Erdal(4)
ALİAĞA SPOR: Ali(7), Bilal (8), Yunus Şen (7)Hasan (6), Yunus Süme (7) Mehmet Salih (7), Berker (6) (Dk 61 İsmet 6), Ahmet (7), (Dk 72 Celal 5), Gökhan (7), Özgür (7) (Dk 70 Özgün  (5)
GOLLER: Dk; 5 Ahmet,  Dk; 8 Berker, Dk; 15 ve 21 Özgür, Dk 45  Dk; 70 Bilal, Dk; 73 İsmet  (Aliağaspor )
SARI KARTLAR: Mehmet, Kenan (Nergizspor) Hasan, Yunus Süme (Aliağspor)
KIRMIZI KART: Hüseyin (Nergizspor)

MAÇTAN DAKİKAKLAR
Maça oldukça istekli başlayan Aliağaspor karşılaşmanın 2. dakikasında önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Sol kanatta Özgür"ün yaptığı ortaya Gökhan ayağının içiyle dokunda top yandan auta gitti.
4.dakikada Nergizspor atağında sağ kanattan Onur"un ortasına ön direkte ayak koyan Erdal"ın vuruşunda top az farkla auta gitti.
Dk 5, Aliağaspor"un ilk golü geldi. Derinlemesine atılan pasta ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ahmet topu yerden ağlara gönderdi ve yeşil beyazlılar 1-0 öne geçti.
Golden 3 dakika sonra Berker Nergizspor defansını çalımlarla geçerek ceza sahası yayı üzerinden  sert şutu kaleci Uğur"un bakışları arsında filelerle buluştu ve 8. dakikada skor 2-0 oldu.
15. dakikada ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Özgür rakibini oyundan düşürdü ve çaprazdan çok sert vurdu, kalecinin kapadığı ön direk dibinden top 3. kez Nergizspor ile buluştu
15 dakikada yediği 3 golle  dağılan  Nergizspor karşında  Aliağaspor karşılaşmayı tek kale maça çevirdi. Ahmet"in direkten dönen sert şutunu doksana gönderen Özgür maçın 21. dakikasında  kendisinin 2. takımının 4. golünü attı.
38. dakikada Nergizspor gole çok yaklaştı ancak sonuç alamadı.   Kenan"ın  sol taraftan yarım korner şeklinde kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Mehmet"in kafası direkten döndü ve sonrasında topu Aliağaspor defansı uzaklaştırdı.
Ataklarına dalga dalga devam eden Aliağaspor ilk yarının son dakikasında bir gol daha buldu.  Sol kanatta Bilal"in  korner direğine yakın bir noktadan gönderdiği top doğrudan ağlara gitti ve ilk yarıyı Aliağaspor 5-0 önde kapadı.
İkinci yarıya 5-0"lık skorun avantajıyla çıkan yeşil beyazlılar ilk yarıdaki kadar olmasa da ikinci yarıda da atak futboluna  devam etti. Maçın 53. dakikasında Aliağaspor atağında    Mehmet Salih rakibi  Hüseyin"i çalımladı ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Hüseyin"in arkadan yaptığı müdahale sonucu yerde kalan Salih"in düşürülmesi sonucu Aliağaspor  penaltı kazanırken Nerizspor"dan Hüseyin  kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Topun başına geçen Mehmet topu üstten auta gönderdi.
70. dakikada Aliağaspor 6. golü buldu. İsmet"in pasında topla buluşan Gökhan topu filelerle gönderdi. 73. dakikada da sağ kanattan Gökhan"ın pası ile buluşan İsmet kafa ile topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu ilan etti.  


GUNS N ROSES - November Rain

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894