• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

Net'te Kolay Site Yapımı

Net'te Kolay Site Yapımı
Yeni Türk Ticaret Yasası'yla birlikte gelmesi beklenen her işletmeye internet sitesi kurma zorunluluğu, bilişim sektörünü hareketlendirdi. Şu anda Türkiye'de yaklaşık 70-80 bin şirketin web sitesi olduğu tahmin ediliyor. Ancak Türkiye Odalar ve Borsalar B

Net'te Kolay Site Yapımı

Yeni Türk Ticaret Yasası'yla birlikte gelmesi beklenen her işletmeye internet sitesi kurma zorunluluğu, bilişim sektörünü hareketlendirdi. Şu anda Türkiye'de yaklaşık 70-80 bin şirketin web sitesi olduğu tahmin ediliyor. Ancak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin verilerine göre Türkiye genelinde 1.3 milyonun üzerinde şirket bulunuyor. Yasanın çıkmasıyla birlikte internette müthiş bir hareketlenme başlayacak. Bilişim firmaları talebi karşılamak için büyük hazırlık içinde. Bu hareketlilik girişimciler için de yeni fırsatlar demek.

Entegre Bilişim şirketi hazırladığı www.template.gen.tr adresinde 10 binin üzerinde hazır web sitesini pazarlamak için bayi ağı kuruyor. Şirketin kendi web sitesinde yayınladığı şablon siteler cafe restorandan çiçek satışa, düğün sitelerinden eğitim, moda, oto galeriye kadar 50'nin üzerinde sektöre hitap ediyor. Web sitesi açmak isteyen şirketler şablanlardan birini seçtikten sonra çok kısa bürelerde hizmet vermeye başlıyor. Normal bir web sitesinin tasarlanıp yayına açılması 5 ila 20 gün arasında sürerken şablon site hemen yayına verilebiliyor. Şablon sitelerin en büyük avantajı 20 ila 70 dolar arasında değişen fiyatları. Firmalar web sitesi için tasarımcı ya da herhangi bir şirkete para ödemeden sektörlerine göre özel olarak hazırlanmış site sahibi olabiliyor.

ŞABLONA İLGİ BÜYÜK

Entegre Bilişim, firmalara gerek fiyat gerekse hız açısından büyük kolaylıklar sağlayan şablon siteleri pazarlamak üzere Türkiye genelinde bayilik veriyor. Bayiler potansiyel müşterilerin hazır şablonları satarak yüzde 40'a varan karlar elde edebiliyorlar.

YÜZDE 40 KAZANÇLI

"Firmalar sitemize girerek beğendiği hazır kurulum veya istediği kategorideki şablonu seçerek internetten yada telefonla sipariş verebiliyor ve istediği siteyi tasarlıyabiliyor. Bütün içerikler sitemizde mevcut" Bayilerin şablon site satışından yüzde 40'lara varan karlar elde ettiğini söyleyen Entegre Bilişim Koordinatörü Erhan Deniz bayilere özel eğitimler verdiklerini söyledi.Deniz, "Bayilerin yeterli kadrolarının olması, kurumsal olmaları gerekiyor. Bayi önce ne yapmak istediğini bize söyler ve başvurur. Eğer bayi olmasına karar verilirse bir dizi eğitim ve seminerden sonra faaliyetle başlar. Sermayeden çok Medyateknik'in faaliyetine leke düşürmemesi için teminat mektubu alıyoruz. Bayilerin kazancı proje bazlı değişebileceği gibi normalde toplam üzerinden yüzde 40'ı buluyor. Bayi, sitemizde verdiğimiz her hizmeti hekdi sitesinde verebilir. Sadece hosting konusunda çalışabileceği gibi, sadece şablon satmak da isteyebilir. Ayrıca donanım ve parça satışı, yazılım satışı, teknik servis konularında da bayilik veriyoruz." dedi.

Entegre Bilişim bayiler için özel fiyatlar oluşturmuş. Girişimciler bayi fiyatına şablon site alıp kendi müşterilerine satabiliyorlar. Bayiler şablon siteleri cd olarak toplu satın alıp ister kendi müşterilerine direkt olarak satabiliyor veya şablonla birlikte sitenin bütün tasarımını üstlenip kazanç sağlayabiliyorlar. Ayrıca satın aldıkları şablonları kendi sitelerine yayınlamaları da mümkün.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894