• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

Nokia, 2006 L’Amour

Nokia, 2006 L’Amour
Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, 2006 L’Amour koleksiyonunun kazandığı başarının ardından, 2007’de de yine “aşk”ı cep telefonlarına yansıtıyor. Mobil teknolojilerdeki uzmanlığını modaya da yansıtan Nokia’nın

KABİLE KÜLTÜRÜNÜN ETNİK ÇİZGİLERİ, AŞKIN GİZEMİNDE BİRLEŞİYOR: NOKİA L’AMOUR KOLEKSİYONU

 Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, 2006 L’Amour koleksiyonunun kazandığı başarının ardından, 2007’de de yine “aşk”ı cep telefonlarına yansıtıyor. Mobil teknolojilerdeki uzmanlığını modaya da yansıtan Nokia’nın yeni sezon L’Amour koleksiyonunun, 2007’nin ilk çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor. Dünyanın her yerindeki tarz sahibi kullanıcıların beklentilerine hitap eden L’Amour koleksiyonu üç modelden oluşuyor: Nokia 7360, 7373 ve 7390. Her üç model de gerek çarpıcı çizgileri, gerekse doğal malzemeleri, renkleri ve yansıttıkları romantizmle dikkat çekiyor.

Yeni sezonun L’Amour koleksiyonu, Nokia’nın bu kategorideki ilk 3G cep telefonu olan zarafet simgesi Nokia 7390, herkesin sahip olmak isteyeceği güzellikteki Nokia 7373 ve asla eskimeyen tasarımıyla Nokia 7360’tan oluşuyor. Koleksiyondaki her model, kabile kültüründen ve etnik süsleme sanatlarından esintiler taşıyor. Bu etkileyici karışımın sonucunda da zarif, zekice tasarlanmış, özenle işlenmiş, renk ve doku zenginliğine sahip bir seri ortaya çıkıyor.

L’Amour koleksiyonundaki cep telefonları, egzotik tasarımları kadar, gelişmiş özellikleriyle de dikkat çekiyor. Cep telefonları modern, yuvarlak ve zarif hatlarını korurken, kullanılan renk ve geleneksel çizgiler bir önceki koleksiyonda da görülen romantizmi yansıtıyor. Süslemeler, 3 boyutlu aplikeler, porseleni andıran dokular bir araya getirilerek, deri rötuşlar ve grafiklerle tamamlanıyor. Yeni L'Amour koleksiyonu, romantik bir yolculuğu, teknoloji ile geleneğin buluşmasını, eski sanatlar ile modern iletişimin birlikteliğini yansıtıyor.

NOKİA 7390: MODERN DOKUNUŞLARLA PROFESYONEL BİR ZARAFET

Bu ince ve zarif cep telefonu, kapaklı dizaynıyla teknoloji ve tasarımı birleştiriyor. Nokia'nın Fashion koleksiyonu kategorisindeki ilk 3G cep telefonu olan Nokia 7390, çok özel malzemeleri, yeni bir tasarımı ve bir cep telefonundan beklenen bütün özellikleri içeriyor. Nokia 7390’ın seramiğe benzeyen dış yüzeyi ve deri kaplı bölümlerinin altında, yüksek hızlı WCDMA bağlantısı ve 3 megapiksel kamera bulunuyor. Hayatı 7 gün 24 saat dolu dolu yaşayanların cep telefonu Nokia 7390, erkeksi hatlara sahip Bronze Black ve kadınlara yönelik Powder Pink renk seçenekleriyle sunuluyor.

· WCDMA (3G) uyumlu yüksek hızlı video streaming ve görüntülü arama

· Otofokus ve entegre flaşlı 3 megapiksel kamera

· Tek tuşla erişilebilen müzikçalar

NOKİA 7373: METROPOL TARZI, AKICI ÇİZGİLER

Etnik çizgileri ve dönerek açılan kapağıyla Nokia 7373, kompakt bir tasarımın içinde kusursuz bir görünüm ve ergonomi sunuyor. Kabile kültürünün sembollerini çağdaş bir anlayışla yorumlayan bu cep telefonunda biçim ve süsleme mükemmel bir uyumla bir araya geliyor. Nokia 7373’ün kapağı açıldığında, ince işlenmiş yüzeyler, zarif detaylar, kabartmalı rötuşlar gibi birçok tasarım özelliği gözler önüne seriliyor. Birçok farklı grafik seçeneği olan Nokia 7373 Bronze Black, Powder Pink ve Black Chrome renk seçenekleriyle vitrinlerdeki yerini alıyor.

· 2 megapiksel kamera

· Müzik, video oynatıcı, stereo hoparlör

· Fashion kulaklık, özel kılıf, cep telefonu aksesuarları

NOKİA 7360: ZEKİ, ZARİF VE KOMPAKT TASARIM

Zarif ve kompakt bir cep telefonu olan Nokia 7360, metal, deri ve şeffaf yüzeylerden esinlenmiş detaylarla süsleniyor. Malzemelerin yepyeni bir tarzda kullanılmasıyla bu cep telefonu benzersiz bir özellik kazanıyor. Modern tasarımın klasiklerinden biri haline gelmeye aday olan Nokia 7360’daki deri etkisi, cep telefonunu zarifçe sararak, seramiğe benzeyen yüzeylerle ve parlak metal detaylarla buluşuyor. Nokia 7360’ta şu anda üç renk seçeneği bulunuyor: Warm Amber ve Coffee Brown güçlü, pürüzsüz ve güvenilir bir duygu yaratırken, Powder Pink ise Alice Harikalar Diyarında kitabına yakışır bir cazibe sunuyor.

· Stereo FM radyo, entegre kamera, MMS

· MP3 zil sesleri

· Nokia Xpress Sesli Mesajlaşma

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894