• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İzmir 14 °C

Oğuz’dan Helvacı Ziyareti

Oğuz’dan Helvacı Ziyareti
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz Büyükşehir yasası nedeniyle kapatılarak Aliağa’nın mahallesi konumuna dönüşen Helvacı’ya ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Helvacı Belediyesi Eski Başkanı ve Belediye

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TURGUT OĞUZ"DAN HELVACI"YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ.

 Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz Büyükşehir yasası nedeniyle kapatılarak Aliağa"nın mahallesi konumuna dönüşen Helvacı"ya ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Helvacı Belediyesi Eski Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav ile birlikte esnafları ziyaret eden Oğuz vatandaşların sorunlarını dinledi, sohbet etti, seçimlerde kendisine ve partisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Vatandaşların istek öneri ve şikâyetlerini dinleyen Belediye Başkanı Oğuz ""Seçimlerden önce ne söz vermişsek gerçekleştirmeye çalışacağız.  Helvacının eksiklilerini çok iyi bilen yardımcım Sayın Bayrav ile birlikte Helvacının sorunlarını çözeceğiz. Aliağa"da yaptığımız hizmetleri burada da gerçekleştireceğiz. Gücümüzün yetmediği konular olursa Büyükşehirden destek alacağız. Ayrıca seçimlerde bana ve partime vermiş olduğunuz destek den dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Helvacıda 1. parti olduk. Sizlere mahçup olmamak için var gücümüzle çalışacağız, sorunlarınıza yakından ilgileneceğiz. Şu anda Helvacı Belediyesinin Aliağa belediyesine devir işlemleri devam ediyor. SSK ve Vergi Dairesi"nin yanında diğer borçlarla birlikte 2 Milyon Lira olduğunu tahmin ettiğimiz borcun 3 Milyon Lira civarında olduğunu öğrendik. Hem borçlarımızı ödeyeceğiz hem de hizmetlerimizi aksatmadan devam edeceğiz"" dedi. 

Helvacı Belediyesi eski başkanı ve yardımcısı Bayrav"dan da Helvacı"nın sorunları ile bilgiler alan Başkan Oğuz  ""Mümkün olduğu kadar halkın arasında, sokakta olacağım. Sorunları yerinde göreceğim ve ona göre çözüm üreteceğim. Tebrik ziyaretleri için gelenlerin yoğunluğunun bitmesinden sonra en kısa sürede belli bir program dâhilinde sürekli sokakta olacağım"" dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894