• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İzmir 11 °C

Oğuzhan Güven Tazeledi

Oğuzhan Güven Tazeledi
ALİAĞA HABER / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Kongresini mevcut başkan Özlem Şan Oğuzhan kazandı. 29 Mart yerel seçimlerinden sonra ilçe başkanlığına atanan Oguzhan’ın tek aday olduğu kongrede 209 delegenin 118 delege oyunu alan Özlem şan Oğuzhan ik
 

CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI YENİDEN ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Kongresini mevcut başkan Özlem Şan Oğuzhan kazandı. 29 Mart yerel seçimlerinden sonra ilçe başkanlığına atanan Oguzhan"ın tek aday olduğu kongrede 209 delegenin 118 delege  oyunu alan Özlem şan Oğuzhan ikinci kez başkan seçildi.

Divan Başkanlığını CHP Grup Başkan Vekili Kemal Anadol"un, divan kâtipliklerinin Aliağa Belediyesi Meclis üyeleri İlknur Köse ve Barış Eroğlu"nun yaptığı kongre"de Atatürk Kültür Merkezi"nde yapıldı. İlçe kongresine Kemal Anadol"un yanı sıra İzmir milletvekili Selçuk Ayhan, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, CHP İl Sekreteri Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Eski Milletvekilleri Hakkı Ülkü, Ali Rıza Bodur, Veli Aksoy, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ertam Özen,  Menemen İlçe Başkanı İsmail Akıncı, Foça İlçe Başkanı Şener Erol, Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı İsmail Doğan CHP"li  birçok İl Genel Meclis üyesi, belediye meclis üyesi ve delegeler katıldı. 

2 yıl önce yönetime seçildiklerinde ilk hedef olarak yere seçimlerde CHP"yi iktidar yapmak olarak belirlediklerini ve muvaffak olduklarını belirten İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan “ Göreve geldiğimizde ilk olarak 29 Mart yerel seçimlerinde partimizin yeniden Aliağa Belediyesi"nde iktidar olmasını hedef koyduk. Hiç vakit kaybetmeden gençlik ve kadın kollarımızı yeniden oluşturduk ve örgütledik. Komisyonlar oluşturduk. Sivil toplum örgütleri sendikalar odalar muhtarlarla toplumun kesimlerini kucaklayan tüm sivil inisiyatiflerle birlikte projeler ürettik.   Mahalleleri sokak sokak ev ev taradık. Vatandaşımızın gözü kulağı olduk, derdini dinledik, partimiz anlattık, halkımızı kucakladık. 2 yıllık ilçe örgütümüzün faaliyetlerinin büyük bir kısmında yerel seçimlerle ilgili çalışmalar yaptık. Siyasi partilerde hedef seçim kazanmak ve iktidar olmaktır.  Ve ne mutlu bize ki seçimi kazanan Aliağa"da 5 yıl sonra yeniden CHP"yi iktidar yapan örgüt olduk ve ilk yapılacak olan genel seçimlerde partimizi iktidar yapma için hazırız” dedi

Yapılan seçimlerin ardından Özlem Şan Oğuzhan"ın yeniden ilçe başkanı olduğu kongrede İbrahim Ayyıldız, Özcan Durmaz, Deniz Eren, Ali Paşa Gündüz, Namık Kaçar, Sezai Özkan, Arif Saral, Muhterem Şeker, Mehmet Uçak ve Nurullah Yalçın"dan oluştu. Yapılan seçimlerde il delegeliklerine de Ömer Turgut Oğuz, Özlem Şan Oğuzhan,  Osman Bayrak, Haydar Güngören, Yavuz Güral, Özkan Kaçar, Haydar Karaman, Ali Kaya ve Yakup Öztürk seçildi. 

CHP Aliağa kongresinde toplam 209 kayıtlı delegeden 151 delege oy kullandı. 10 oyun geçersiz kabul edildiği  ve 13 boş oy kullanılan kongrede  mevcut  başkan özlem şan oğuzhan 128  geçerli oydan 118 oy alarak güven tazeledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894