• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İzmir 16 °C

Oğuzhan'a İNCE Mesaj

Oğuzhan'a İNCE Mesaj
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ 22. Aliağa Emek ve Barış Şenlikleri açılış töreninde CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin İlçe teşkilatını ziyaret etmeden belediyeye gitmesini protesto edip

MUHARREM İNCE’DEN ÖZLEM ŞAN’A ÇOK İNCE MESAJ, “YILDIZLARA BAKARAK YÜRÜYEN KİŞİ ÇAMURA BATMAYA MAHKUMDUR”

CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ MUHARREM İNCE: “HERKES EGOLARINI YENSİN”

CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ MUHARREM İNCE’DEN ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN’A NASİHAT GİBİ CEVAP “HERKES EGOLARINI YENSİN”


Aliağa Emek Ve Barış Şenliği Açılış Törenleri 2012 ile egeplay

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ 22. Aliağa Emek ve Barış Şenlikleri açılış töreninde CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin İlçe teşkilatını ziyaret etmeden belediyeye gitmesini protesto edip tören alanını Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte terk etmesi şaşkınlık yarattı. Oğuzhan’ın, Atatürk’ün huzurunda yaptığı protesto, partililer tarafından tepkiyle karşılandı

muharrem-ince-b.jpg

muharrem-ince-b1.jpg

Edinilen bilgiye göre, Siyasi kulislerde şaşkınlık yaratan olay şöyle gelişti. CHP Grup Başkanvekili Muharrem ince saat 16:00’da 22. Aliağa Emek ve Barış Şenlikleri’ne katılmak için  Aliağa’ya geldi. Prestij Dönmez Otel’de yol yorgunluğu giderdikten sonra Şenlik kortejine katılmak için otelden ayrıldı. Aliağa Belediyesi’ne giden ve Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav tarafından kapıda karşılanan İnce, Makam Odasında Başkan Turgut Oğuz’un belediyeye gelmesini beklerken, Odada Başkan Yardımcısı Uğur Eren, İşadamı ve Çağdaş Yaşam Gönüllüleri Derneği Başkanı Özcan Durmaz ile bir süre görüştü.

Şenliğe gelen misafirlerini ağırlamakta olan Aliağa Belediye Başkanı Turgut oğuz’un Belediyeye gelmesinin ardından, Başkandan Aliağa’daki siyasi gelişmeler hakkında kapsamlı ve detaylı bilgi alan Muharrem İnce, Şenlik kortejine katılmak için protokol ile Cumhuriyet Meydanı’na gitti.

Törenin başlamasına az bir süre kala Cumhuriyet Meydanı’na Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gelen CHP İlçe başkanı Oğuzhan, tören öncesi CHP grup başkan vekili Muharrem İnce’nin Belediyeyi ziyaret etmeden önce İlçe teşkilatına gelmesi gerektiğini iddia ederek Belediye Başkan yardımcıları ile tartıştı. Bu hareketin kendisine ve Yönetim Kuruluna saygısızlık olduğunu söyleyen Oğuzhan töreni protesto etti. Oğuzhan, Ata’nın Huzuruna çelenk sunma, İstiklal Marşı ve Ata’ya Saygı duruşunu beklemeden Cumhuriyet Meydanı’nı şaşkın bakışlar altında terk etti. Şenliği takip için gelen Gazetecilerin gözleri önünde gelişen olay, şaşkınlık yaratırken törende bulunan bir kısım CHP’lilerin de tepkisine neden oldu. Danışmanları tarafından olay hakkında bilgilendirilen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin yakın çevresine, “ilçe başkanının protestosunu anlamsız bulduğunu”, “CHP’li bir belediyenin düzenlediği Şenliği CHP ilçe başkanın protesto veya provoke etme gibi bir lüksü olmadığını” söylediği öğrenildi. İnce’nin, tepkisini “yıldızlara bakarak yürüyen kişi Çamurlara Batmaya Mahkûmdur. Bu sözü bilenler, bilmeyenlere anlatsın” diyerek sürdürdüğü öğrenildi.

İlçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın tören alanını terk etmesinin ardından yapılan tören ve kortej yürüyüşü Demokrasi Meydanı’nda son buldu. Aliağa Belediye Başkanı Turgut oğuz’un Şenlik açılış konuşmasını yaptığı sırada CHP Aliağa ilçe Örgütünden Cep telefonlarına gönderilen SMS mesajı bardağı taşıran son damla oldu. Demokrasi Meydanı’nda soğuk duş etkisi yapan mesajda “Partimizin birlik beraberlik ve bütünlüğü için, Başlığı CHP Aliağa olmayan hiçbir mesaja itibar etmeyiniz. CHP Aliağa ilçe yönetim kurulu” yazdığı öğrenildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin şahsına, İlçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan tarafından yapılan protestonun cevabı Demokrasi Meydanı’nda geldi. Ulusal gündeme dair çarpıcı ve etkili üslubu ile konuşan İnce konuşması alkışlar ile süslendi. İnce, konuşmasının sonunda da siyasi kulislerde İlçe başkanına yaptığı protestosunun cevabı addedilen konuşmasında, tüm partililere seslendi.

CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ MUHARREM İNCE’DEN ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN’A NASİHAT GİBİ CEVAP “HERKES EGOLARINI YENSİN”

İnce,”Hepimize düşen görev iri olmaktır. Bir olmaktır, diri olmaktır. Bunun için de diyorum ki, çok çalışacağız, çağdaş olacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Atatürk diyordu, bir şeye ihtiyacımız var o da çalışkan olmak. Bu gün bir tek şeye daha ihtiyacımız var; o da cesur olmak. Birbirimizle asla kavga etmeyeceğiz. Asla küsmeyeceğiz. İl kongresi, ilçe kongresi, o mahalle delegesi, bu belediye meclis üyesi diye birbirimize düşersek, unutmayalım ki ampulün karanlığına mahkûm kalırız.” Dedi

Muharrem İnce, CHP İlçe Başkanı Oğuzhan’a tepkisini şu sözlerle sürdürdü: “Herkes egolarını yensin, herkes ellerinin arasına başını koysun. Bu ülkenin bu karanlıktan kurtulması için beraber olmamıza ihtiyacımız var. Ya bana ne, ben ilçe başkanına küstüm. Ben il başkanına küstüm, belediye başkanı ile aram yok. Milletvekilini zaten sevmiyorum. Bunları dediğiniz zaman ne olur? bakın ne olur, ben size anlatayım; 2004’de Sinop il Belediyesini “bir” oyla kaybettik. Yani bir oyla ne olurmuş, Sinop il belediyesini kaybedermişiz. O zaman bir oyla ne olacağını şöyle anlatayım. Bir çivi bir nalı kurtarır, bir nal bir atı kurtarır, bir at bir yiğidi kurtarır, bir yiğit memleketi kurtarır. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

CHP İLÇE BAŞKANI ÖZLEM ŞAN’IN PROTESTOSU ŞENLİK BOYUNCA DEVAM ETTİ

Aliağa ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın 22. Aliağa Emek ve Barış Şenliklerini 3 gün boyunca protesto etmesi, Yönetim Kurulu üyelerinin kadın ve gençlik kolları üyelerinin de etkinliklere katılmasına izin vermemesi CHP üyeleri arasında kızgınlık ile karşılandı. Özlem Şan, şenlik boyunca sadece CHP Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi Perihan Sarı’nın yönettiği “Ortadoğu ateşinde Türkiye ve barış “ konulu panele katıldı. Panelde konuşmacı olan grup başkanvekili Muharrem İnce ile karşı karşıya gelmemeye özen gösteren Oğuzhan, İnce ile tokalaşmadan panelden ayrıldı.  Oğuzhan’ın  İnce’yi protesto ettiğini öğrenen CHP genel başkan yardımcısı ve MYK üyesi Perihan Sarı’nın da Özlem Şan Oğuzhan’a ilgi göstermediği öğrenildi.

Özlem şan Oğuzhan’ın CHP Grup başkan vekili Muharrem İnceyi ve şenlik etkinliklerini protesto etmesi, ince’nin konuşması ilçede siyasi kulislerde haftanın konusu oldu. Konuşmanın yankısı sürerken, geçtiğimiz hafta Belediye Başkan adaylığını açıklayarak parti çevrelerinden sert tepki gören ve “bölücülük” ile suçlanan mevcut ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın istifayı düşündüğü iddia ediliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894