• BIST 10268.76
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • İzmir 26 °C

Okullara Spor Seti Hediyesi

Okullara Spor Seti Hediyesi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa’da eğitim kalitesinin artması, öğrencilerin spora yönlendirilmesi amacıyla okullara her fırsatta destek olan Aliağa Belediyesi, kentteki 33 okula “Spor Seti” dağıtıyor. Aliağa Belediyesi bu projesiyle
ALİAĞA BELEDİYESİ İLÇEDEKİ TÜM OKULLARA ‘SPOR SETİ’ HEDİYE EDİYOR
 
OKULLARIN SPOR SETLERİ BELEDİYEDEN..

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ /  Aliağa’da eğitim kalitesinin artması, öğrencilerin spora yönlendirilmesi amacıyla okullara her fırsatta destek olan Aliağa Belediyesi, kentteki 33 okula “Spor Seti” dağıtıyor. Aliağa Belediyesi bu projesiyle ilçedeki 13 bin öğrenciyi sevindirecek.


 

İLÇEDEKİ TÜM OKULLARA SPOR SETİ DAĞITILIYOR
Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol topu ile tenis ve masa tenisi topu ve raketlerinden oluşan Spor Seti Aliağa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Özkan Kaçar tarafından Cumhuriyet ve Şehit Sebahattin Karakaplan İlköğretim Okulu yöneticilerine teslim edildi. Okul yöneticileri ve öğrenciler Aliağa Belediyesi’ne teşekkür etti.
 
Aliağa Belediyesi’nin Çamlık ve Fatih İlköğretim okulları ile başlayan Spor Seti dağıtımı Cumhuriyet ve Şehit Sebahattin Karakaplan İlköğretim Okulları ile devam etti. Spor Setlerinin okullara dağıtımı kısa süre içinde tamamlanacak.
 
BAŞKAN OĞUZ; ÖĞRENCİLERİMİZİ SPORA YAKINLAŞTIRIYORUZ
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, kendine güvenen, sağlıklı yarınlar için eğitimde sporun büyük önem taşıdığını belirterek, eğitimde çıtanın yükselmesi ve spor yapma olanaklarının artması için Aliağa Belediyesi’nin tüm imkânlarını kullandığını kaydetti. Başkan Oğuz, “İlçemizdeki 33 okulumuza da spor seti dağıtarak öğrencilerimizi spora yakınlaştırıyoruz. Projemizle, Okullarda yıpranan ve eskiyen spor malzemeleri yenileniyor, öğrenciler daha büyük bir heyecan ve hevesle spor yapma imkânı buluyor. İnanıyoruz ki, okullarımızdaki spor eğitimleriyle futboldan, basketbola, voleyboldan hentbol ve tenise kadar birçok sportif alanda başarılı olacak gençlerimiz yetişecek” dedi. 
 
OKULLARDAN ALİAĞA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Okullara dağıtımına başlanan Spor Seti’ni Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Kaya ile birlikte teslim alan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Bakır; “Aliağa Belediyesi’ne ne kadar teşekkür etsek azdır. Her anlamda yardım ve desteklerini görüyoruz. Okulum ve öğrencilerim adına Aliağa Belediyesi’ne çok teşekkür ederim.”dedi.  
 
Şehit Sebahattin Karakaplan İlköğretim Okulu Müdürü Gürhan Kazık da; “Aliağa Belediyesi de ihtiyacımız olan her konuda destek oldu ve olmaya da devam ediyor. Yine okulumuzun bir ihtiyacını karşıladı. Başkanımız Sayın Turgut Oğuz’a ve Aliağa Belediyesi’ne çok teşekkür ederim.”dedi.         
 
DAĞITIM BİR HAFTADA TAMAMLANACAK
Aliağa Belediyesi’nin okullara ve öğrencilere yönelik birçok konuda yardımcı olarak kentteki eğitim öğretimin kalitesinin artmasını amaçladıklarını belirten Aliağa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Özkan Kaçar; “Belediye Başkanımız Sayın Turgut Oğuz’un kentteki eğitim öğretimin gelişimine katkıda bulunmak, okulların ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik verdiği talimatlar doğrultusunda okullarımıza ve öğrencilerimize belediyemizin imkanları dahilinde yardımcı olmaya devam ediyoruz. Bir hafta içerisinde ilçe merkezi ve köylerde bulunan tüm ilköğretim ve liselere ihtiyaçları oranında dağıtım yapacağız.” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894