• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

Ömür Kabak Aliağa’da

Ömür Kabak Aliağa’da
Aliağa ilçe teşkilatının seçimlere yarın yapılacakmış gibi hazır olduğunu dile getiren ilçe Başkanı Kazım Ulaş, 2011 seçimlerine diri bir teşkilat yapısı ile karşılayacaklarını bildirdi.

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI ÖMÜR KABAK ALİAĞA"DA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA KATILDI

 

ALİAĞA"YA İL BAŞKANI ÖMÜR KABAK DOPİNGİ

 

ALİAĞA"DAKİ TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI ÖMÜR KABAĞI MEMNUN ETTİ

 

Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, Aliağa"ya gelerek partisinin teşkilat çalışmaları ile yakından ilgilendi.

    İlk olarak Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş"la bir süre görüşen Kabak teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

    Aliağa ilçe teşkilatının seçimlere yarın yapılacakmış gibi hazır olduğunu dile getiren ilçe Başkanı Kazım Ulaş, 2011 seçimlerine diri bir teşkilat yapısı ile karşılayacaklarını bildirdi.

Bunun için Aliağa"nın Merkez, Helvacı ve Yeni Şakran"da bulunan tüm mahalle ve köylerinde, parti temsilcilerini güncellediklerini belirtti.

    Aliağa ilçe genelinde bulunan 157 sandıkta yüzde yüz baş müşahit yazma başarısı gösterdiklerini hatırlatan Ulaş, her sandığa her kademeden üç kişinin yazıldığı sandıklara müşahit görevlendirme konusunda ise yüzde 90 seviyeyi yakaladıklarını kaydetti.

    Ulaş şöyle konuştu: “ 2011 seçimlerinde, "Türkiye"nin daha dinamik ve ileriye bakan dünyada söz sahibi bir ülke mi olacağı, yoksa içine kapanık, statükocu ve yasakların var olduğu bir ülke mi?" olacağı belirlenecek. Ak Parti, ülkemizin demokratikleşmesi, ülkede yaşayan her bireyin, 776 bin km."sinde yaşayan her vatan evladının kendini bu ülkeye ait hissedebileceği bir ortamın tesisi için çalışıyor. Bu uğurda çetelere, mafyalara asla boyun eğilmedi ve kararlılıkla bu karanlık ilişkilerin üzerine gidildi. Önümüzdeki seçimlerin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki; Parti çalışmalarında partimizin 2001 yılında kurulduğu aşkı, şevki ve heyecanı görüyorum. Bu durum bizim çalışma azmimizi ve bu ülkeye hizmet için soğukkanlı duruşumuzu bir kez daha kamçılıyor. Şu iyi bilinmelidir ki, bu aziz millet hiçbir şekilde kendisini yok sayan, halkın beklentilerinden ve gündeminden uzak muhalefet partilerini iktidar yapmayacaktır. Çünkü milletimizin beklentilerini karşılayan, onların dertleri ile dertlenen, sevinçleri ile sevinen bir başbakan ve Ak Parti iktidarı var. Ak Parti"nin vatandaşımızın başının tacı olarak kalması için dün olduğu gibi bundan sonra da hizmet aşkı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

    Ulaş, İl Başkanı Kabak"ın Aliağa"yı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de belirterek, İl Başkanı Kabak"ın ziyaretinin kendilerine güç verdiğini kaydetti.

     Ziyarette, Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak"ta partisinin Aliağa ilçe teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, İzmir"in tüm ilçelerinde sandık yapılanmasını tamamlamak üzere olduklarını kaydetti. Aliağa"nın Sandık başmüşahit yazımını ilk tamamlayan ilçelerden olduğunu ve bu nedenle de genişletilmiş il divan toplantısında ilçe teşkilatının plaketle ödüllendirildiğini hatırlatan Kabak, Ak Parti"nin 2011 seçimlerinde bir kez daha tek başına iktidar olarak, başarıyı yakalayacağını ve milletten aldığı güçle hizmetlerini sürdüreceğini kaydetti.

     Kabak daha sonra Ak Parti"nin Aliağa ilçe Gençlik kolları başkanlığına yeni atanan Av. Rabia Tural ile de görüştü. Kabak, Aliağalı gençlerin toplantısına da katılarak tavsiyelerde bulundu ve gençlerden beklentilerini bildirdi.

    Kabak, Aliağa"da heyecanlı ve azimli bir teşkilat yapısı ile karşılaşmasının kendisini son derece mutlu ettiğini dile getirerek, Ak Parti"nin gençlere her zaman önem verdiğini, Aliağa"daki gençlerin gözlerinde gördüğü ışık ve canlılığın ülkenin aydınlık yarınları olduğunu ifade etti.

    Aliağa İlçe Gençlik Kollarının yeni bir yapılanma içinde olduğunu bildiren İlçe Başkanı Kazım Ulaş"ta İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Rabia Tural başkanlığında yönetimi oluşturulan ilçe gençlik kolları teşkilatının büyük başarılara imza atacağına inandığını belirterek, bu anlamda gençlere olan güveninin tam olduğunu söyledi.

    Kabak, Aliağa ziyaretinde geçtiğimiz gün yeğeni vefat eden siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Karagöz"ü de ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

     Kabak"a Aliağa ziyaretinde Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hami Karacan"da eşlik etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894