• BIST 9973.83
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Özen Kızılırmak'tan Açıklama

Özen Kızılırmak'tan Açıklama
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak,
AK PARTİ İZMİR İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ÖZEN KIZILIRMAK: "İL KADIN KOLLARI YÖNETİMİMİZ GÖREVİNİN BAŞINDADIR"
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, belediye meclis üyesi adayı olmak için 180 kadın teşkilat mensubunun aday adayı olduğunu bunların 111'inin listelerde kendisine yer bulduğunu bildirdi. 
 
İlçe Kadın Kolları Başkanları başta olmak üzere, Kadın Kolları Teşkilatı'nın fedakar üyelerinin seçilebilecek sıralarda kendilerine yer bulmalarına sevindiklerini ifade eden Kızılırmak, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Geçtiğimiz yerel seçimlerin sonucunda 32 kadın belediye meclislerinde, 3 kadın ise il genel meclislerinde yer almıştı. Şimdi görünen tabloda geçtiğimiz yerel seçimi baz aldığımızda bu oranın kat be kat arttığını görebiliyoruz. Bunun dışında teşkilat dışında yer alıp, belediye başkan adaylarımızın kontenjanından meclislere girecek olan kadın adaylarımız mevcut. Onların da meclislerde temsili biz kadınlar tarafından büyük onur ve gurur vesilesidir. Bizim için teşkilat içinden ve teşkilat dışından olması ayırt edilmeksizin kadınlarımızın en yüksek oranda temsili önemlidir. Biz görevimizi yaptık, bundan sonra hedef Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamını kazanarak İzmir'de hizmet siyasetinin başlamasını sağlamak. Bu amaçla geçmişte olduğu gibi bugün de ve yarınlarda da görevimizi büyük bir inanç, kararlılık ve sorumluluk içinde sürdüreceğimizin bilinmesini isterim. Bizim partimizde kişisel çıkarlar değil, siyasete katılan yüksek değerler ön plandadır. Bu değerleri yüceltmeye, AK Partili olmanın onur ve gururunu taşımaya devam edeceğiz." 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894