• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

Özgürlüklerin Adresi Ak Parti

Özgürlüklerin Adresi Ak Parti
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, yapılan bütün anketlerde Ak Parti’nin yeniden tek başına iktidar olacağının açıkça görüldüğünü belirterek, “Ak Parti yapılan hiçbir ankette yüzde 46’nın altına düşmemektedir.

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ: “YAPILAN BÜTÜN ANKETLERDE AK PARTİ"NİN TEKRAR TEKBAŞINA İKTİDAR OLACAĞI AÇIKÇA GÖRÜLÜYOR”

“HALKIN DEMOKRATİK BEKLENTİLERİNİ ÖZGÜRLÜK BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN TEK PARTİ, AK PARTİDİR”
ALFA TİVİ
www.alfativi.net

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, yapılan bütün anketlerde Ak Parti"nin yeniden tek başına iktidar olacağının açıkça görüldüğünü belirterek, “Ak Parti yapılan hiçbir ankette yüzde 46"nın altına düşmemektedir. Milleti ile bütünleşmiş bir partinin bu kadar yüksek oranlarda oy alması çok önemlidir” dedi.
Partisinin ilçe binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ulaş, Ak Parti'nin kuruluşundan bu yana 9 yılını tamamladığını ve 14 Ağustosta 10. yılına gireceğini belirterek, 9 yıllık bu süreye 6 seçim sığdırdıklarını ve hepsinden de zaferle çıktıklarını hatırlattı.
Ulaş, “Bu 9 yıla 6 sandık sığdırdık. Bunlar; 2 genel,2 yerel, 2 si de halk oylamasıdır. Milletimiz bu 6 seçimde de bize desteğini artırdı. Hükümetimiz çalıştı, milletimiz de bunu karşılıksız bırakmadı” diye konuştu.

Ak Parti"nin kurulduğu günden bu yana 7. Sandığın milletin önüne gelmekte olduğunu ve parti olarak 12 Haziran"da yapılacak seçimin önemini bildiklerini belirten Ulaş şöyle dedi: “Sandık tekrar önümüze geliyor. Ak Parti teşkilatları olarak milletimizle tek vücut olarak çok çalışacağız. Partimiz kurulduğu günden itibaren 3. Genel seçimlere gidiyor. Özellikle Halk oylamasından sonra milletimizin Ak Parti'ye olan desteği daha önceki seçimlerin de önünde görülüyor. Vatandaşımızın 8,5 yıllık iktidarı döneminde Ak Parti'den memnun olduğu gerek partimizin yaptığı, gerekse yapılan diğer bütün anketlerde görülüyor. Ama şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki yapılan anketlerin hiçbirinde partimizin oyu yüzde 46"nın altında görülmüyor. Yapılan bütün yorumlarda, köşe yazılarında, Ak Parti"nin yüzde 50"nin üzerinde bir oyla tekrar tek başına iktidar olacağı öngörülüyor. Bu milleti ile bütünleşmiş bir partinin başarısıdır.”
Bu öngörüleri yapanların Türkiye"nin 8,5 yılda yakaladığı gelişim ve değişim ivmesini görerek konuştuğunu ifade eden Ulaş, “Türkiye"nin demokratik, çağdaş bir ülke olma yolunda kat ettiği mesafe milletimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır. Türkiye mutlaka çağdaş muasır medeniyetler seviyesini yakalayacaktır. Bunu da Ak Parti iktidarı başaracaktır” dedi.
Ulaş şöyle devam etti: “Ak Parti bir siyasi iktidar olarak millet iradesinin yüzde yüz kendisidir. Dolayısıyla milleti ile bütünleşmiş bir partinin elbette bu kadar yüksek oranda oy alması çok önemlidir. Demokrasi tarihimizde de önemli bir göstergedir. Milletimiz artık kendisini bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam gibi kavramlarla küçümseyen anlayışı 12 Haziran seçimleri ile birlikte tarihin derinliklerine gönderecektir. Milletimiz, Ak Parti ile birlikte özgürlüklerden yana, demokrasiden yana tercihlerini açıkça ortaya koymaktadır. Ak Parti bu noktada halkın demokratik beklentilerini, özgürlük beklentilerini karşılayan tek partidir. “

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894