• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İzmir 14 °C

Özlem Şan Oğuzhan, ADAYIM

Özlem Şan Oğuzhan, ADAYIM
ALİAĞA HABER / CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan yaklaşan İlçe Kongresi öncesi İlçe Başkanlığı için tekrar aday olacağını söyledi. Oğuzhan CHP’nin olağan büyük kurultayını 2010 yılı

CPH ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN “ KONGREDE TEKRAR ADAYIM.”

CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN “ TURGUT OĞUZ"UN ARKASINDAYIZ.”

ALİAĞA HABER / CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan yaklaşan İlçe Kongresi öncesi İlçe Başkanlığı için tekrar aday olacağını söyledi. Oğuzhan CHP"nin olağan büyük kurultayını 2010 yılı ortalarında yapacağını Aliağa İlçe Örgütü"nün ise mahalle delege seçimlerini 21 Kasım da gerçekleştireceğini belirtti. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan Mahalle delege seçimlerine esas olacak üye çizelgelerinin 22 Ekim"e kadar partide askıda kaldığını ve genel merkezin belirlediği takvime göre 7-22 Kasım tarihleri arasında İlçe Delege Seçimlerini yapacaklarını belirterek “ Biz en uygun tarih olarak 21 Kasım Cumartesi gününü belirledik. Delege seçimlerimizi bu tarihte Atatürk Kültür Merkezinde yapacağız. İlçe Kongremizi ise 26 Aralık ile 21 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Bu tarih henüz netleşmedi.” Dedi.

ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN “ KONGREDE ADAYIM”

İlçe Kongresinde tekrar aday olacağını dile getiren CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan İlçe Kongre Tarihi"nin henüz netleşmediğini belirterek şöyle konuştu; “ Önümüzde ki kongrede tekrar adayım. Başka adaylar çıkacağı şekilde duyumlarım var. Herkesin demokratik hakkı, iki ya da 3 kişi aday olabilir gibi düşünüyorum. Gencim, siyaseti seviyorum ve CHP de siyaset yapmayı seviyorum. Siyaset uzun soluklu bir süreç. Bir amaca ulaştıktan sonra bırakılacak bir şey değil siyaset. Ben de bu süreci yaşamak istiyorum. Kendime güveniyorum. Demokratik bir ortamda kongremizi yapacağız. Bu bir yarıştır. Yarışta kim önde olur ve partimiz kimi layık görür ise o başkan olacaktır. Kimse birbirini kırmadan, küstürmeden ve olumsuzluklar yaşanmadan bu süreci artıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Diye konuştu.

ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN “ GENEL BAŞKANIMIZ UZUN ARADAN SONRA ARAMIZDA OLACAK.”

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal"ın önümüzdeki günlerde Bakırçay Bölgesi"nde ziyaretlerde bulunacağını dile getiren Özlem Şan Oğuzhan Deniz Baykal"ın Aliağa"ya da geleceğini belirterek “ Genel Başkanımız uzun bir aradan sonra Aliağa"ya gelecek. Biz onu aramızda görmek istiyoruz. Kendisini en iyi şekilde karşılayacağız. Parti olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Oldukça uzun bir süredir Aliağa"ya gelmedi. En son sanırım Sayın Hakkı Ülkü Belediye Başkanı iken gelmişti. Seçimlerden sonra ilk ziyaretini yapacak.” Dedi. Aliağa CHP İlçe Örgütü olarak uyum içinde çalıştıklarını dile getiren Özlem Şan Oğuzhan “ Ne gençlik Kolları ne kadın Kolları ne de ana kademe olarak hiçbir problemimiz yok.  Geyet uyum içinde işlerimizi yürütüyoruz.” Dedi.

“AÇILIM SÜRECİ İYİ YÖNETİLEMEDİ.”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan Demokratik Açılım ile ilgili olarak yaptığı açıklamada sürecin hükümet tarafından iyi yönetilemediğini dile getirerek “ Ben doğu kökenliyim. Şahsi olarak fikrim bu sürecin iyi yönetilemediği şeklinde. Sanki doğuda yaşayan vatandaşlarımız 2. Ya da 3. Sınıf vatandaşlarmış da 1. Sınıfa yükseltmeye çalışıyorlarmış gibi bir hava var. Terör tabi ki hiç kimsenin istemediği bir şey. Bu insanlar yıllardır kardeş olarak birlikte yaşamışlar. Bu problemlerin çıkma sebebi Türk ve Kürt çatışması değil tamamen dış etkenlerin bir sonucu. Yıllar önce rahmetli Erdal İnönü terör örgütü liderlerini meclise taşımak ile suçlanmıştı. SHP bununla suçlanmıştı. Belki de terörü yenmek için atılmış adımlardı onlar. Erdal İnönü"yü neredeyse vatan haini ilan edecek zihniyet şimdi yapılanı da büyük bir yenilikmiş gibi aktarmaya çalışıyor. Beni üzen şey bu.” Dedi.  

“HÜKÜMET KANADI İSTEYEREK YAPMADI BELKİ AMA İNSANLAR İNCİTİLDİ.”

“CHP"nin açılım ile ilgili politikaları belli.” Diye konuşan Özlem Şan Oğuzhan sözlerini şöyle sürdürdü; “ Kürt gerçeği CHP"nin programlarına girmiştir, asla inkar edilmemiştir. Açıp okuyabilir herkes. Bu programların içinde her şey var. Bu süreçte açılımı yöneten hükümet kanadı tabi ki insanları incitmek istememiştir ama sonuçta insanlar incindi. İyi niyetli bir girişim olsa bile süreci yönetemedikleri için süreç onları yönetmeye başladı. Bütün siyasi partiler ortaklaşa bir çözüm ile daha iyi bir şekilde yapılabilirdi. Sadece hükümet ile değil ana muhalefet olarak CHP ile ve MHP ile daha doğru çözümler bulunabilirdi. Elbette ki şehit aileleri incinsin diye yapmadılar ama gelinen noktada görünen şey ise insanların duygularının incindiğidir.”

“BELEDİYE İLE PROBLEMİMİZ YOK.”

Aliağa Belediyesi ile problemlerinin olmadığını sözlerine ekleyen CHP İlçe Başkanı Oğuzhan Turgut Oğuzu desteklediklerini ve arkasında durduklarını söyleyerek “ CHP"nin Aliağa da ki adayı sayın Turgut Oğuz du. Biz de teşkilat olarak destek olduk ve arkasında durduk. Şimdi de aynı şekilde hiçbir problemiz yok. Kendisi Başkan olarak Belediye de ve Parti olarak Belediye ile hiçbir problemimiz yok.” Dedi.

“ DANIŞMANLAR İLE İLGİLİ HER HANGİ BİR YORUM YAPMAM.”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan Belediye de danışman olarak adlandırılan isimler ile ilgili şahsi düşüncesinin bu isimlerin danışman olarak adlandırılamayacağı şeklinde olduğunu söyleyerek, “ Bu konu ile ilgili yorum yapmak istemiyorum aslında. Şahsi fikrim ise şudur. Ben onlara danışman demiyorum, olmaları da zaten mümkün değil. Bu konu ile ilgili fikirlerim sadece şahsidir. Partimi bağlamaz. Ben böyle düşünüyorum. Aliağa"yı yönetmeye talip olan Turgut Bey ve ekibine güveniyorum. Belediye de ki kadroların Aliağa"yı yönetmeye ehil insanlar olduğunu düşünüyorum ve arkalarında duruyorum, buna Turgut Oğuz da dahil. İlerleyen zamanlarda daha iyi işlere imza atacaklarına inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894