• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 27 °C

PC Kart GC86 EDGE

PC Kart GC86 EDGE
PC kart işindeki başarısını gün geçtikçe artıran Sony Ericsson dörtlü bant yeni ürününü duyurdu. Entegre anteni bulunan GC86, gerek tasarımı gerekse fiyat özelliği ile giriş seviyesi diz üstü bilgisayar kullanıcılarının ilgisini çekecek. Yeni PC kart, 200

SONY ERİCSSON'UN YENİ PC KARTI GC86 EDGE

PC kart işindeki başarısını gün geçtikçe artıran Sony Ericsson dörtlü bant yeni ürününü duyurdu. Entegre anteni bulunan GC86, gerek tasarımı gerekse fiyat özelliği ile giriş seviyesi diz üstü bilgisayar kullanıcılarının ilgisini çekecek. Yeni PC kart, 2006'nın üçüncü çeyreğinde tüm dünyada satışa sunulacak.

Gelişmekte olan ülkelerde EDGE teknolojisine artan bir talep olduğunu belirten Mobile Computing EMEA & Asya Başkan Yardımcısı Jon Brännström “Mobilite iş hayatının yeni vazeçilmezi. E-posta ve İnternet'e hareket halindeyken ulaşmak artık temel bir ihtiyaç. Günümüzde seyahat sırasında bağlantıda olamamak gibi bir düşünce söz konusu bile deği. Bu nedenle GC86'yı Windows ve Mac kullanıcılarının giriş seviyesi çözümü olarak tasarladık.” diyor.Küçük boyutlardaki yeni PC kart GC86'nın şık bir entegre anteni bulunuyor. GSM/EDGE ağına bağlandığında kullanıcı GPRS'ten üç kat daha hızlı bağlantının tadını çıkartabiliyor. Bağlantı hızlı saniyede 247KB'a çıkıyor. Daha iyi bir bağlantı için harici bir anten de kullanılabiliyor.Kablosuz bağlantı bilgisayar yazılımının da yüklenmesi son derece kolay. kullanıcı dostu ara yüzünde e-posta, SMS ve İnternet'e giriş için butonlar bulunuyor. Ürün için tüm dünyada müşteri destek servisleri bulunuyor.

GC86, Microsoft Exchange, Microsoft Outlook, Lotus Notes, Netscape, CRM, SAP, Siebel and Messenger gibi pek çok tanınmış iş uygulamalarıyla uyumlu çalışıyor. Kurulum desteği, şirketlerin BT müdürlerinin VPN bağlantılarını kolayca yapabilmesine olanak tanıyor. Veri güvenliği ise EDGE/GPRS şifreleme teknolojisi ile sağlanırken SIM kart da izinsiz girişlerin önüne geçiyor.Üçlü bant EDGE kart GC86; gerektiğinde GPRS/CSD networklerini de destekleyen global bağlantı imkanı sunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894