• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İzmir 15 °C

Sağda Birleşme Arayışları

Sağda Birleşme Arayışları
İzmir’in Foça İlçesinde 1989 Yılından bugüne yerel iktidarı sağ partilere kaptırmayan Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı 2009 yerel seçimleri öncesinde

"SAĞ"DA BİRLEŞME ARAYIŞLARI"
İzmir"in Foça İlçesinde 1989 Yılından bugüne yerel iktidarı  sağ partilere kaptırmayan Cumhuriyet Halk Partisi"ne karşı 2009 yerel seçimleri öncesinde Foça"da sağ  partiler arasında  beklenen konsorsiyum beklentisinin ilk adımı Milliyetçi Hareket Partisi"nden geldi.
ZEYBEK "MHP ÇATISI ALTINDA BİRLEŞELİM" DEDİ
Milliyetçi Hareket Partisi Foça İlçe Başkanı Mümin Zeybek “Beldelerin kapatılmasıyla Foça"da on yedi bin civarında seçmen oluştuğuna dikkat çekerek hesap ortadadır.Foça"da sağ partiler arasında en iddialı parti konumunda MHP"dir.Bizim partimiz sağ parti olmasına rağmen  bugün sol görüşlü halkın dahi hiç düşünmeden oy verebildiği  CHP  kadar laik,demokrat  ve  Atatürkçü ! Ak Parti kadar da Muhafazakar bir parti"dir.Geçtiğimiz hafta yerel basına açıklama yapan Ak Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin  sağ "ın başında Ak Parti"nin  olduğuna  inandığını ve  sonuç olarak ta tüm sağ Ak Parti"de birleşecektir” iddiasında bulunmuş. Sn Özgirgin"in burada yaptığı açıklama aynen kendi ifadesindeki gibi kendi inancı ve  gazetenin de yazdığı gibi yalnızca bir iddiadır. bu yüzdende bu açıklamayı biz teşkilat olarak dikkate almadık.Foça"da sağ partiler arasında bir konsorsiyum gerçekleştirilmesi hedeflenmiştir. Buda  MHP çatısı altında geniş bir açılımda olacaktır.  Bu yelpaze içinden sağ ve sol bütün Foçalıların belediye başkanı çıkarılacaktır. Hizmette parti farkı gözetmeksizin çalışmalar amacımızdır. Foça da merkez sağı oluşturmak için bu birlikteliği  gayet doğal olarak ortak bir aday adı altında  pek ala sağlayabiliriz. Bu konuda Foça İlçe Teşkilatı olarak  aktif çalışmalarımız var. Gerekli görüşmeler yapılmaktadır.  ” dedi.
Zeybek” MHP"de siyaset yapmak isteyen, parti politikalarına ters düşmeyecek ve ismi yolsuzluk ve usulsüzlüğe bulaşmamış isimlere kapımızda gönlümüzde her zaman açık buradan tüm Foça Kamuoyuna sesleniyorum gelin MHP çatısı altında birleşelim  “diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894