• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Saka, Mutlu Dönmek İstiyor

Saka, Mutlu Dönmek İstiyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa Petkim genel menajeri birtan saka Mersin Büyükşehir karşılaşmasına tam kadro gideceklerini açıkladı. Beko ligi 10. hafta karşılaşmasında mersin deplasmanından mutlu dönmeyi amaçladıklarını belirten sa

ALİAĞA PETKİM GENEL MENAJERİ BİRTAN SAKA, “MERSİN DEPLASMANINDAN MUTLU DÖNMEK İSİTİYORUZ”

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa Petkim genel menajeri birtan saka Mersin Büyükşehir karşılaşmasına tam kadro gideceklerini açıkladı.  Beko ligi 10. hafta karşılaşmasında mersin deplasmanından mutlu dönmeyi amaçladıklarını belirten saka, denk takım olan Mersin Büyükşehir karşılaşması için çok ciddi hazırlık yaptıklarını ve kazanmak için gittiklerini açıkladı. Saka, “Son haftaların en formda deplasman ekibi Mersin deplasmanına gidiyoruz Erdemir’i kendi evinde yenen Mersin’nin gücünü biliyoruz. Fakat bizde geçen hafta Toolson’nun sakatlığı yüzünden hücumda biraz sıkıntı çekmiştik Toolson’un düzelmesi ile ekibimiz bu hafta çok iyi hazırlandı. Mersin’de çok zorlu bir deplasmana gidiyoruz iki denk takımın mücadelesi şeklinde geçecek buradan bir galibiyet çıkararak ilk devreyi minimum 8 galibiyetle kapatma gayretimiz var. Bu bir başlangıç olabilir. Bütün oyuncularımız antrenmanlarda çok formda gözüktüler maçtan galip geleceğimiz inancındayım. Mersinden mutlu dönmek istiyoruz.”dedi

Beko Basketbol Ligi’nde Nefesler Tutulacak


Beko Basketbol Ligi’nde 10. haftaya Anadolu Efes’in liderliğinde girilirken, 10. hafta üst sıraları yakından ilgilendiren derbi mücadelesine sahne olacak.

Ligde averaj ile ikinci sırada yer alan Galatasaray Medical Park, üçüncü sırada yer alan ezeli rakibi Beşiktaş Milangaz ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü oynanacak olan ve her iki takım için de büyük önem taşıyan bu karşılaşma Lig TV3’ten canlı olarak yayınlanacak.

Beko Basketbol Ligi’nde 10. hafta mücadelesi 17 Aralık Cumartesi günü oynanacak 6 karşılaşma ile başlarken, hafta Pazar günü oynanacak iki maç ile tamamlanacak. Beşiktaş Milangaz – Galatasaray Medical Park maçının dışında, Fenerbahçe Ülker – Olin Edirne ve Antalya Büyükşehir Belediyesi – Anadolu Efes maçları da yine canlı olarak Lig TV3’ten yayınlanacak.

Ligde haftanın açılış maçında geçtiğimiz haftayı Aliağa Petkim galibiyeti ile kapatan Fenerbahçe Ülker, evinde Olin Edirne’yi ağırlayacak.

Günün ikinci maçında geçtiğimiz haftayı deplasmanda aldığı Erdemir galibiyeti ile kapatan Mersin Büyükşehir Belediyesi, ligde yedinci sırada yer alan Aliağa Petkim’i konuk edecek.

Beko Basketbol Ligi’nde günün bir diğer maçında ise iki hafta önce Anadolu Efes’e ilk mağlubiyetini tattıran Tofaş, ligde çıkışa geçmek isteyen Trabzonspor karşısında deplasmanında galibiyet arayacak.

Ligde 5 ve 6. sıralarda yer alan Banvit ve Türk Telekom Cumartesi günü karşı karşıya gelecekler. 9. haftayı Olin Edirne deplasman galibiyeti ile noktalayan Türk Telekom, geçen hafta Beşiktaş Milangaz’a ikinci mağlubiyetini tattıran ve ligde giderek ritmini bulan Banvit’i Ankara’da konuk edecek.

Cumartesi günü oynanacak bir diğer maçta ise Pınar Karşıyaka ile Erdemir mücadele edecekler.

Beko Basketbol Ligi’ne 10. hafta mücadelesi 18 Aralık Pazar günü oynanacak iki karşılaşma ile tamamlanacak. Aynı saatte başlayacak olan iki karşılaşmada, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Bandırma Kırmızı evinde, Hacettepe Üniversitesi’ni konuk ederken, Anadolu Efes de, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta alan Antalya Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Beko Basketbol Ligi’nde 10. haftanın detaylı programı şu şekilde;


17 Aralık Cumartesi
14:00 Fenerbahçe Ülker – Olin Edirne (Sinan Erdem Spor Salonu) Lig TV3
15:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi – Aliağa Petkim (Edip Buran Spor Salonu)
16:00 Trabzonspor – Tofaş (Hayri Gür Spor Salonu)
17:00 Türk Telekom – Banvit (Ankara Spor Salonu)
18:00 Pınar Karşıyaka – Erdemir (Karşıyaka Spor Salonu)
19:30 Beşiktaş Milangaz – Galatasaray Medical Park (Sinan Erdem Spor Salonu) Lig TV3

18 Aralık Pazar
16:00 Bandırma Kırmızı – Hacettepe Üniversitesi (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)
16:00 Antalya Büyükşehir Belediyesi – Anadolu Efes (Antalya Atatürk Spor Salonu) Lig TV3

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894