• BIST 10172.94
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İzmir 23 °C

Şampiyon Aliağaspor

Şampiyon Aliağaspor
ALİAĞA HABER / 2. Amatör Küme 1. Grupta haftalar önce şampiyonluğu ilan eden Aliağaspor sezonun son maçında deplasmanda Yeni Foça Spor’u 6–1 mağlup etti. Aşırı sıcağa rağmen oldukça iyi mücadele eden yeşil beyazlıların golleri 17. dakikada İsmet, 38. daki

ŞAMPİYON GALİBİYETLE NOKTALADI.

ALİAĞA HABER / 2. Amatör Küme 1. Grupta haftalar önce şampiyonluğu ilan eden Aliağaspor sezonun son maçında deplasmanda Yeni Foça Spor"u 6–1 mağlup etti. Aşırı sıcağa rağmen oldukça iyi mücadele eden yeşil beyazlıların golleri 17. dakikada İsmet, 38. dakikada Ahmet Seyhan, 45. dakikada Yunus Şen, 68. dakikada Özgür, 57. ve 71. dakikada Gökhan kaydederken Yeni Foça Spor"un tek golü 90. dakikada Merih kaydetti.  

Kendisi ile yarıştı rekorları alt üst etti.

18 maçlık maraton sonunda sezonu 17 galibiyet ve 1 beraberlik alarak namaglup tamamlayan ve 52 puan toplayan yeşil beyazlılar 87 gol atıp kalesinde sadece 9 gol gördü. Sezon boyunca ligde fırtına gibi esen ve adeta kendisi ile yarışan Aliağaspor en yakın rakibi Helvacıspor 18 puan önünde sezonu şampiyon kapadı. Gelecek sezon 1. Amatör Lig"de mücadele edecek yeşil beyazlıların Teknik Direktörü Mustafa Ciner gelecek sezon da şampiyonluk hedefiyle yola çıkacaklarını belirtti. Sezonu değerlendiren Ciner “Yeni bir ekip olarak doğru ve düzenli çalışma, sağlıklı bir yapılanma sonucunda kentin beklentilerine cevap vererek Aliağa kökenli oyuncularla şampiyon olduk.  Oyuncularımı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah gelecek sezonda 1. Amatör Lig"de şampiyon oluruz” dedi.  

Helvacıspor da 1. Amatör Lig yolunda

Bu arada 2. Amatör Küme 1. grupta açık ara şampiyonluğu kazanan Aliağaspor"un ardından Helvacıspor da ligi 2. sırada bitirdi. Son hafta Foça Bağarası deplasmanında 2-0"lık galibiyeti koruyamayan ve Yeni Bağarası Sporla 2–2 berabere kalarak sezonu 2. sırada tamamlayan mavi beyazlılar 1. Amatör Küme"ye yükselebilmek için play-of maçları oynayacak. Şampiyon Aliağaspor"un ardından ligi 2. sırada bitiren mavi beyazlılar 18 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 2"si Aliağaspor"dan olmak üzere 4 mağlubiyet alarak 34 puan topladı. 3 Haziran"da çekilecek kurayı bekleyen Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın “İyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Sonuçta ligi 2. sırada bitirdik. 9 grupta ligi 2. sırada bitiren 4 takım bir üst lige çıkacak. 2 sezondur play-of maçaları sonucu kaçırdığımız 1. Amatör Lig trenini bu kez kaçırmak istemiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum.” Dedi.    

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894