• BIST 10319.96
  • Altın 2465.915
  • Dolar 32.2447
  • Euro 35.0774
  • İzmir 19 °C

Şampiyonların Kupa Hediyesi

Şampiyonların Kupa Hediyesi
www.alfativi.net U 14 ligi 1. grubunu lider olarak tamamlayıp şampiyon olan ardından Türkiye şampiyonasına katılmak için ilk maçında Görece Belediyesi’ni yenerek finale yükselen Aliağaspor futbol takımı şampiyonluk kupasını

ŞAMPİYON MİNİKLER KUPAYI BAŞKAN OĞUZ"A HEDİYE ETTİ
 U 14 ligi 1. grubunu lider olarak tamamlayıp şampiyon olan ardından Türkiye şampiyonasına katılmak için ilk maçında Görece Belediyesi"ni yenerek finale yükselen Aliağaspor futbol takımı şampiyonluk kupasını Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"a armağan etti. Teknik Direktörleri Alper Peker ile birlikte Başkan Oğuz"u ziyaret eden oyuncular daha büyük başarılar için söz verdi.
Aliağaspor"a verdiği desteklerden dolayı sporcular ve aileleri adına Başkan Oğuz"a teşekkür eden takımın Teknik Direktörü Alper Peker “Alt yapıda son iki sezondur çok önemli başarılar kazanıyoruz. Geçen sezon U 15 takımımız, bu sezon da U 14 takımımız şampiyonluk kazandı. Bu başarıların oluşmasında bizlerden desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim.” dedi.
Oyuncuları tebrik eden Başkan Oğuz; “Şampiyonluklardan daha önemlisi Aliağa"nın, Aliağaspor"un adının duyurulması ve Aliağaspor formasını layıkıyla taşımak. İnşallah başarılarınız devam eder. Umarım İzmirspor"u da yenerek Türkiye Şampiyonası"nda İzmir"i temsil edersiniz.” dedi. Ziyarette futbolcular ve Teknik Direktör Alper Peker"in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Kulüp Başkanı Metin Timurhan ve Futbol Şubesi Sorumlusu Özkan Kaçar da yer aldı. İzmirspor ile karşı karşıya gelecek şampiyon minikler 70 dakikanın sonunda galip gelmesi durumunda Türkiye U14 finallerinde İzmir"i temsil eden takımlardan biri olacak. 28 Ocak Cuma günü Buca Belediye tesislerinde oynanacak karşılaşma Saat 15.00"de başlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894