• BIST 10125.47
  • Altın 2432.017
  • Dolar 32.2517
  • Euro 34.844
  • İzmir 23 °C

Şener Erol Başkan

Şener Erol Başkan
CHP FOÇA’DA ŞENER EROL 2’NCİ KEZ BAŞKAN CHP İzmir’de 7 ilçe kongresini Foça’da yaptı. Başkanlık için 2 aday yarıştı. Mevcut İlçe Başkanı Şener Erol'un karşısına aday olarak İlkay Söylemezoğlu çıktı. CHP Foça İl Kongresine 5 delegeyi gönderecek.

Şener Erol Başkan www.egehakimiyet.com

HABER FOTO GÖRÜNTÜ /ŞENOL GÖK

CHP FOÇA"DA ŞENER EROL 2"NCİ KEZ BAŞKAN
CHP İzmir"de 7  ilçe kongresini Foça"da yaptı. Başkanlık için 2 aday yarıştı. Mevcut İlçe Başkanı Şener Erol'un karşısına aday olarak İlkay Söylemezoğlu çıktı. CHP Foça İl Kongresine 5 delegeyi gönderecek. Delegelerden gelen öneri ile seçimlerde çarşaf liste kullanılacağı oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.  Yapılan seçimlerde Şener Erol ikinci kez başkan seçildi.

İSTİKLAL MARŞI OKUNDUĞU SIRADA CHP İL BAŞKANI RIFAT NALBANTOĞLU"NUN CEP TELEFONUNA GELEN MESAJI OKUMASI DİKKAT ÇEKTİ.
Foça Reha Midilli Kültür merkezinde CHP"de 104 delegenin oy kullanacağı  başkanlık seçiminde divan başkanlığını İzmir Milletvekili Kemal Anadol yaptı. Kongreye  CHP İzmir Milletvekilleri  Güldal Mumcu, Selçuk Ayhan,  Mehmet.Ali Susam CHP Eski Milletvekillerinden Ali Rıza Bodur, Veli Aksoy, CHP İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu,  Eski İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun, Kemal Karataş ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı okunduğu sırada CHP İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu"nun cep telefonuna gelen mesajı okuması dikkat çekti.

FOÇA DEMOKRASİSİ VE CHP"NİN KAZANACAĞI İNANCINDAYIM.
2 adayın yarıştığı kongrede Mevcut İlçe Başkanı Şener Erol “ Foça"nın demokrasi anlayışını hep beraber yaşıyoruz. Birlik, beraberlik, saygı, sevi içinde bir kongre geçmesini diliyorum. Hangi aday kazanırsa  kazansın kazanan Foça demokrasisi ve CHP"nin kazanacağı inancındayım.  Bizim demokrasi anlayışımız içinde yıllarca İzmir illeri içinde yalnız Foça"da uygulanan  gerçek demokrasiyi yansıtan çarşaf liste ile delegeler ilçe başkanını ve yönetimi ile il kongre adaylarını hür iradeleri ile seçecekler.  Blok listeyi bir dayatma olarak algılıyoruz.. Bundan sonra hedefimiz genel seçimlerde aldığımız başarının bir yenisi genel seçimlerde Foça"ya ve ülkemize yaşamamak ve yaşatmak.  Çıtayı yükselttik. İl genel Meclisinde aldığımız yüzde 51.9"luk başarıyı yükseltmek hedefimiz.Bu başarı bizim ışığımızdır buna odaklanacağız. CHP iktidarının gelecekte yaşayacağı mutluluk tablosunu halkımıza anlatacağız.”dedi.

CHP"Lİ OLMAYI BECEREBİLEN ON BİN KİŞİ OLALIM.
Diğer aday İlkay Söylemezoğlu"da Bizler Foçalı CHP"liler olarak Foça örgütünde bin kişiyiz. İzmir"de yüz binler, Türkiye genelinde CHP"ye kayıtlı milyonlar olabiliriz. Ancak şunu utmamalıyız CHP"ye kayıtlı üye olmak bizler için yeterli değildir. Sizlere çok samimi söylüyorum. Eğer bu ülkede milyonlarca CHP"ye kayıtlı üye değil, gerçekten CHP"li olmaya becerebilen on bin kişi olalım. Birlik olalım. Beraber hareket edelim. Karşımızda durabilecek hiçbir güç olmayacaktır. Foça ilçe teşkilatı olarak partimizi genel seçimlerde CHP"yi Türkiye"de zafere ulaştıracağımıza inanıyorum”dedi.

OLMASINI İSTEDİĞİMİZ TABLO BUYDU
İzmir"de kongreleri  vasıtasıyla örgütlerini yenileyerek, güçlendirerek yeni insanlarla, arkadaşlarla, partililerle daha bir güç alacaklarını ifade eden CHP İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Bu düşüncemizi biliyorsunuz il yönetimi olarak hep beraber ortaya koymuştuk.  Yine bu süreçte kongreler sürecinin birinci etabı olan delege seçimlerinin gerçekten partimize yakışır bir biçimde gerçekleşmesi, arkasından ilçe kongrelerimizin de  partimize yakışır şekilde gerçekleşmesini ve her noktada aday olan kendini ifade etmek isteyen arkadaşlarımın aday olmaları kendilerini ifade etmelerini, seçilmeleri noktasında önümüzde duran en temel görevi bu hedefe, bu isteğe uygun ortamın ve zeminin yaratılmış olması olduğunun başta il yönetimi ve ilçe yönetimlerinin görevi olduğunu  ortaya koşmuştur. İşte istediğimiz beklediğimiz o ortam Foça"da gözleniyor. Olmasını istediğimiz tablo buydu. Bu Foça"da ortaya konan bu demokratik tabloya  ve noktaya ayrıca ben il başkanınız olarak  ayrıca teşekkür ederim”dedi. 
Konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde 101 delege oy kullandı eski başkan Şener Erol 65 oy alarak 2"nci kez başkan seçildi. 4 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde diğer aday İlker Söylemezoğlu"da  32 oy aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894