• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 27 °C

Sony Ericsson W710

Sony Ericsson W710
W710 ile spor yaparken müzik dinleme keyfinde yeni bir sayfa açılacak. W710'daki, hareket algılayıcısı ve yeni egzersiz uygulamaları koşarken hızı, zamanı ve kilometreyi hesaplıyor. Yürürken ise adımları sayıyor. Sportif görünümü, yüksek performans Walkma

FORMUNA DİKKAT EDENLER YENİ WALKMAN® TELEFON W710'DAKİ SPOR UYGULAMALARINA BAYILACAK

W710 ile spor yaparken müzik dinleme keyfinde yeni bir sayfa açılacak. W710'daki, hareket algılayıcısı ve yeni egzersiz uygulamaları koşarken hızı, zamanı ve kilometreyi hesaplıyor. Yürürken ise adımları sayıyor. Sportif görünümü, yüksek performans Walkman® çaları ve kullanıcı dostu ara yüzü W710'u spor sırasında güvenilir bir arkadaşa dönüştürüyor.

Granit gri ve menekşe moru renklerde satışa sunulacak bu telefonda dijital zum özellikli 2 megapiksel kamera ve 512 MB Memory Stick Micro™ (M2™) harici bellek bulunacak.

W710'un koşu uygulamasına dış ekrandan kolayca geçilebiliyor. Ana ekranda ise hem hız hem de mesafe görüntüleniyor. Ayrıca günlük adımsayar ile gün boyunca yapılan yürüyüş saklanıyor ve gece yarısı tekrar sıfırlanıyor.

W710, kolay kullanım özellikleriyle de dikkat çekiyor. Egzersiz uygulaması, Walkman™ çalar ve FM radyoya dış ekranın yanındaki kolay erişim tuşlarından ulaşılabiliyor, böylece spor esnasındaki konsantrasyonu bozup kapağı açmaya gerek kalmıyor.

Sportif yaşamı benimseyenlerin hayatına yeni boyutlar eklemek için en son model Sony Ericsson aksesuarlar da W710 ile beraber sunuluyor. W710 için özel tasarlanan Aktif Klips IAC-60 ile telefon rahatça taşınabiliyor. Çantaya, bele ya da kolayca takılan kol bandı çalışmalar sırasında telefonu taşımayı kolaylaştırıyor.

Spor yaparken kulaklıkların çıkması sorununu ortadan kaldıran Stereo Portatif Kulaklık HPM-65, W710 kullanmayı keyfe dönüştürüyor. Kulaklık, hafif ve kulaktan çıkmayan tasarımı ve 3.5mm jak girişiyle diğer kulaklıklarla da kullanılabiliyor.

W710'UN DİĞER ÇARPICI ÖZELLİKLERİ:

Müzik dinleme

Walkman® çalar – şarkıcı, albüm, şarkı ve çalma listesine göre arama yapılabilen Megabass™'lı gelişmiş müzik çalar.

RDS'li FM radyo – 20 kanala kadar kaydedebilme ve radyo ile alarm kurabilme özelliği.

Uçuş modu – telefonun kullanılamadığı alanlarda müzik dinleyebilme.

Müzik yönetimi ve aktarımı

Disc2Phone müzik yönetim yazılımı ile şarkılar bilgisayardan cep telefonuna aktarılabiliyor. Bu yazılımla sadece CD'ler değil, bilgisayara önceden kaydedilmiş müzik dosyaları da basit bir “sürükle&bırak” mantığı ile taşınabiliyor. W710 USB kablosuyla bilgisayara bağlandığında, Memory Stick Micro™ (M2™) da harici bellek olarak görüntülenebiliyor.

Müzik tanıma

TrackID™ ile şarkıcı ya da şarkı ismini öğrenebilme. Bu yeni servis, mikrofondan ya da dahili FM radyodan bir şarkı kaydetmek, şarkının kaydedilen bu bölümünü tek tuşla Gracenote®'a göndermek ve şarkı hakkındaki tüm bilgilerin telefona geri gelmesi anlamına geliyor.

Uyumlu Aksesuarlar (isteğe bağlı)

Portatif hoparlör MPS-60

Müzik kablosu MMC-60

Stereo portatif kulaklık HPM-82

FM müzik aktarıcı MMR-60 (satışın yasal olduğu ülkelerde)

Sony Memory Stick Micro™ (M2™) 1 GB'a kadar

Dörtlü bant EDGE/GPRS Walkman® telefon Sony Ericsson W710 Granit gri ve Menekşe moru renklerinde 2006'nın üçüncü çeyreğinde satışta olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894