• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

Sony Ericsson Z710

Sony Ericsson Z710
Sony Ericsson hem yoğun iş temposuna hem de özel hayatına ayak uydurabilecek bir telefon arayanlar için yarattığı yeni kameralı telefonu Z710'u duyurdu. Bu EDGE telefonda iş uygulamaları, multi-medya özellikleri şık bir tasarımda bir araya geliyor.

İŞ VE DAHA FAZLASI İÇİN ŞIK BİR KAMERALI KAPAKLI TELEFON: SONY ERİCSSON Z710

Sony Ericsson hem yoğun iş temposuna hem de özel hayatına ayak uydurabilecek bir telefon arayanlar için yarattığı yeni kameralı telefonu Z710'u duyurdu. Bu EDGE telefonda iş uygulamaları, multi-medya özellikleri şık bir tasarımda bir araya geliyor.

Sony Ericsson Başkan Yardımcısı ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkanı Jan Wäreby: “Z710 hem iş hem de özel hayattaki kullanım için ideal” diyor ve ekliyor: “Telefon, bugünün iş insanları için bilgisayar senkronizasyon vb. pek çok özellik sunuyor ayrıca şık görüntüsüyle özel hayatınızda da kullanmak isteyeceğiniz bir telefona dönüşüyor.”

Z710'un işle ilgili özelliklerinin arasında push e-posta, yazılı haber servisi olarak bilinen RSS desteği bulunuyor. Bilgisayar araçlarının içinde telefon ve takvim senkronizasyonu yer alıyor ve USB 2.0'ı destekliyor. Telefonun kutusunda bulunan 64 MB Memory Stick Micro™ (M2™) harici bellek arzu edilirse 1GB'a kadar yükseltilebiliyor.

Z710'da ayrıca Access NetFront™ tam HTML tarayıcı bulunuyor. Hem bu uygulama hem de EDGE desteği bir araya gelince telefonda internet keyfi bilgisayardan farksız hale geliyor. Telefondaki 2.0 Bluetooth™ desteği diğer BT cihazlarla hızlı iletişim sağlıyor. Z710 Bluetooth™'la stereo aktarım (streaming) da sağlıyor. Böylece telefondaki müzik, kablosuz ortamda kaliteli şekilde istenilen cihaza aktarılabiliyor.

Telefondaki 2 megapiksel kamera ve video kayıt özellikleriyle en güzel anlar, MMS, Bluetooth™, Memory Stick ya da bilgisarayda kolayca saklanıp paylaşılabiliyor. W710'da RDS'li FM radyo bulunuyor ve medya oynatıcısı e-AAC+ dahil popüler tüm müzik formatlarını destekliyor. Kapaklı tasarım büyük bir LCD ekrana olanak veriyor. Bu şekilde pek çok işlemde doğrudan tuşlar kullanılıyor ve telefonun kapağını açmaya gerek kalmıyor.

Dörtlü bant EDGE/GPRS telefon Z710 siyah ve gümüş renklerde 2006'nın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894